Neill Blomkamp by rád natočil další film ze světa Elysia

Neill Blomkamp by rád natočil další film ze světa Elysia | Fandíme filmu
Sony Pictures
Drsná budoucnost, kde bohatí žijí na orbitě o ostatní hnijí dole na Zemi, si dle režiséra zaslouží další prozkoumání.

Režisér Neill Blomkamp momentálně propaguje svou hororovou novinku Demonic, jež má mimochodem dost otřesné recenze (jen 15% je jich na Rotten Tomatoes kladných, průměrná známka je 4,3 z 10). To nicméně pro tuto chvíli není podstatné. Důležité je, že novináři jsou zvědaví, co dalšího má kdysi nadějný autor Districtu 9 za lubem. Občas přijde řeč na District 10, který se skutečně připravuje, ale The Playlist se jej zeptal také na to,zda by se náhodou nechtěl vrátit do světa svojí dystopické sci-fi Elysium.

Na to Neill poskytl stručnou odpověď: „Hrozně rád bych natočil víc filmů ze světa Elysia. Jeho základní koncept mám moc rád. Ten svět mi přijde velmi zajímavý.“

To není zrovna obšírný odpověď, naštěstí před několika lety byl Blomkamp o něco sdílnější. V rozhovoru pro Empire uvedl, že by strašně rád natočil spin-off s agentem Krugerem (Sharlto Copley), jehož si Elysium najímá na špinavou práci. Konkrétně měl režisér zálusk na snímek s nižším rozpočtem, kde by Kruger prostě vyváděl řadu šíleností.

Investorovi se tehdy podle Blomkampa nápad zamlouval, avšak od rozhovoru uplynulo už pět let a snímek nikde. A je otázkou, zda se po neúspěchu Demonic Neillovy možnosti ještě nezúží. Už by zase potřeboval natočit nějakou pecku. Tak mu držme palce, ať to vyjde třeba s tím Districtem 10.

Foto: Sony

Zdroje: Empire, The Playlist

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest