Distant: Už příští rok uvidíme drsný boj o přežití vesmírných trosečníků

Distant: Už příští rok uvidíme drsný boj o přežití vesmírných trosečníků | Fandíme filmu
Universal Pictures
Když vám havárii na cizí planetě komplikuje umělá inteligence vašeho záchranného obleku, je to prostě k vzteku.

Loni jsme vás poprvé informovali o připravované sci-fi Distant. Teď se dozvídáme, kdy snímek dorazí. Pokud se termíny uvádění kin v pandemických časech opět nesplaší, bude to 11. března 2022. Těšit by se měli hlavně příznivci trosečnických příběhů, boje o přežití, lidské nezlomnosti a sci-fi.

Ve vesmírném dobrodružství je hlavním hrdinou řadový vesmírný horník, jehož loď zasáhne asteroid a odrazí jej na neznámou planetu, kde ztroskotá. Čeká na něj potýkání s umělou inteligencí jeho vlastního záchranného obleku, ale také s mimozemšťany. Podaří se mu navázat kontakt s přeživší členkou jeho posádky, ta je však zaklíněná ve vlastním záchranném modulu a dochází jí kyslík. V minulosti se uvádělo, že snímek bude mít komediální nádech, nicméně aktuální synopse to nezmiňuje.

Hlavní roli dostal Anthony Ramos, jenž na sebe upozornil v muzikálech Hamilton či Život v Heights a jeho kariéra rychle stoupá, když následně dostal hlavní roli v příštích Transformers. Zaklíněnou kolegyni hraje Naomi Scott (Power Rangers, Aladin) a hlas umělé inteligence Zachary Quinto (Hrdinové, American Horror Story)

Snímek natočili Josh Gordon a Will Speck, kteří jsou zodpovědní za komedie Záměna či Pařba o Vánocích. Scénář připravil Spenser Cohen, Jenž napsal sci-fi Extinction z roku 2018 nebo očekávaný Moonfall Rolanda Emmericha.

Foto: Universal

Zroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest