Aquaman 2: Vyhazov Amber Heard nikdy nebyl na pořadu dne

Aquaman 2: Vyhazov Amber Heard nikdy nebyl na pořadu dne | Fandíme filmu
Warner Bros.
Příznivci Johnnyho Deppa se představitelky Mery chtěli zbavit, ale studio jim nemínilo věnovat pozornost.

Když režisér James Wan 28. června oznámil začátek natáčení snímku Aquaman and the Lost Kingdom, znovu se na sociálních sítích zvedlo hnutí soustředěné kolem #JusticeForJohnnyDepp. To je přesvědčené o tom, že v konfliktu bývalých manželů Johnnyho Deppa a Amber Heard je Depp oběť a Heard viník. Deppovi zastánci žádají „spravedlnost pro Johnnyho“ a tlačí na studio Warner Bros., aby Heard přeobsadil v roli Mery v Aquamanovi. Soudy se zatím kloní více na stranu Heard a také studio Warner Bros. přeobsadilo Johnnyho Deppa v sérii Fantastická zvířata. Přeobsadit Heard se Warner nechystá a podle producenta Petera Safrana to ani nikdy nebylo na pořadu dne.

Safran pohovořil s magazínem Deadline, kterému řekl, že studio nátlaku Deppových fandů podléhat nehodlá: „Nemyslím, že bychom jakkoliv chtěli reagovat na něco, co je upřímně řečeno pouze fanouškovský tlak. Je třeba jednat v zájmu filmu. Byli jsme přesvědčení, že když [Aquamana 2] připravují James Wan a Jason Momoa, tak by neměla chybět Amber Heard. Tak to prostě je. Ne, že bych nevěděl, co se na Twitteru děje, to ale ještě neznamená, že na to musíme reagovat, brát to vážně nebo na přáními [fanoušků] přistoupit. Je třeba dělat to, co je správné pro film a na tom jsme se shodli.

Režisér James Wan také prozradil, proč se rozhodl natočit Aquamana 2, i když pokračování nejsou zrovna jeho šálek čaje. Wan v rozhovoru pro IGN uvedl, že jej obvykle pokračování nelákají, protože se rychle začíná nudit a chce zkusit něco nového. Když už se u nějaké série rozhodl natočit i dvojku (Insidious, V zajetí démonů), tak to bylo vždy proto, že si natolik oblíbil postavy, že s nimi prostě ještě chtěl strávit nějaký čas, měl pocit, že jim dluží další příběh. A přesně to se stalo právě u Aquamana. První film divákům představil bohatý svět, jenž byl zatím pouze jemně poodhalený. Teď se Gunn těší, že se vypraví hlouběji.

Zdroje: Deadline, IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest