86. Oscaři: Bude show opět uvádět Seth MacFarlane?

86. Oscaři: Bude show opět uvádět Seth MacFarlane? | Fandíme filmu
Měl by si tvůrce seriálu Family Guy a komedie Méďa zopakovat svoji úlohu ze začátku tohoto roku? Producenti oscarové noci by o to stáli.

V záplavě trailerů, fotek, synopsí a plakátů nám na konci dubna proklouzla mezi prsty informace, že Seth MacFarlane byl znovu osloven, aby moderoval blyštivou oscarovou show i v nadcházejícím roce. 86. předávání výročních cen americké Akademie filmového umění a věd je ještě daleko, neboť galavečer se uskuteční v Dolby Theater v srdci Hollywoodu až 3. března 2014, leč producenti Craig Zadan a Neil Meron musí na prestižním večírku pro zvané pracovat dlouho dopředu. Ačkoliv se americký komik, producent, scenárista a režisér při první příležitosti vcelku osvědčil, kritice se nevyhnul. Nicméně lze říci, že svoji úlohu zvládnul. To je ostatně i důvod, proč mu na stole přistála nabídka na repete. Problém však bude v Sethově vytíženosti, jelikož je zcela zavalen přípravami westernové komedie A Million Ways To Die In The West s Charlize Theron a Amandou Seyfried v hlavních rolích, přičemž by následně měl zapracovat na pokračování úspěšné komedie Méďa, kde na něj tlačí studio Universal. Není divu, při rozpočtu $50 milionů si vulgární blbůstka s Markem Wahlbergem připsala na konto celosvětově skoro $550 mega!! On sám hned po 85. Oscarech uvedl, že nemáme v budoucnu očekávat jeho návrat. A vzhledem k časovému vytížení je otázkou, zda je to vůbec prakticky možné, poněvadž tvorba a přípravy minulé show ho "zaháčkovaly" na plné čtyři měsíce. A to si MacFarlane momentálně asi nemůže dovolit.

Líbil se vám Seth MacFarlane jako moderátor zatím poslední oscarové noci? A koho byste brali vy? (Ricky Gervais to prostě nikdy nedostane! ;-)) Já bych zvednul ruku pro dvojici Will Ferrell - Zach Galifianakis.

85. Oscaři - Seth MacFarlane - úvodní monolog (2013)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest