Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy

Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hrdinské dobrodružství s deseti magickými prsteny ukazuje, že bude mít i komediální stránku.

Příští filmová marvelovka, Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, se vytasila s další upoutávkou. V ní se nám blíže představují jednotliví hrdinové. Meng'er Zhang, Simu Liu a Awkwafina hovoří o Xialing, Shang-Chim a Katy. Herci mezi sebou mají dobrou chemii, jinak je ale jejich odpovídání na banální otázky poněkud křečovité. Daleko zajímavější jsou prostřihy ze samotného filmu, které předvádějí komediální stránku Shang-Chiho. Také můžeme vidět, že se Katy osobně zapojí do akce.

Krom featurettu Marvel zveřejnil také sadu nových plakátů s jednotlivými postavami. Krom už zmiňované trojky dostali své postery také záporák The Mandarin (Tony Leung), strážkyně mystického města Jiang Nan (Michelle Yeoh) a tajuplný maskovaný bojovník Death Dealer. Vynechaný byl naopak tentokrát Razor Fist, který na předchozím plakátu dostal přednost před Death Dealerem.

Shang-Chi byl v komiksech inspirovaný filmy s Brucem Lee, takže v mnohém odkazuje na klasické bojové filmy. V komiksové předloze Shanga jeho otec vychovává v naprostém odříznutí od světa v čínské pevnosti. Stane se z něj mistr bojových umění, takže díky svému umu dokáže porazit i některé protivníky s nadpřirozenými silami. V pozdějším životě Shang zjišťuje, že jeho otce je zlosyn, který ho zneužívá pro své špinavé účely a oba se stávají odvěkými nepřáteli. Shang dokáže koncentrovat svoje Chi a díky tomu překračovat meze běžného lidského organismu. Je tak rychlý, že dokáže uhýbat kulkám či je odrážet náramky. Později je vystavený vesmírnému záření, které mu umožňuje se replikovat.

Scénář filmu píše Dave Callaham, režíruje Destin Daniel Cretton. V hlavních rolích Simu Liu, Tony Leung a Awkwafina. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 2. 9. 2021.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 7

Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu Shang-Chi: Nová upoutávka blíže představuje hrdiny, nové plakáty i padouchy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest