The Flash: První fotky Batmana na motorce

The Flash: První fotky Batmana na motorce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Batman Bena Afflecka se vrací před kamery aby se předvedl na novém motocyklu.

Není to tak dlouho, co jsme na fotkách z natáčení The Flashe mohli poprvé vidět Batmobil, kterým se prohání Batman v podání Michaela Keatona. Teď je na řadě druhý Batman, jehož hraje Ben Affleck, představitel Netopýřího muže z filmů Zacka Snydera. Stále nevíme, jak rozsáhlá jeho role bude, nicméně zjevně se ve filmu pustí do akce. Minimálně tedy navleče kostým a projede se na motocyklu. Ten je opět masivní, zdánlivě těžko ovladatelný stroj, jako byl Tumbler v trilogii Temného rytíře. Níže si mašinku můžete prohlédnout staticky i v pohybu:

Krom toho se objevily také další fotky z natáčení, které potvrzují, že Flash (Ezra Miller) ve filmu potká sebe sama, z nějaké paralelní reality. Udělátko, které vidíte nad dublérovou hlavou, pravděpodobně slouží k tomu, aby trikaři měli snazší práci, až budou dublérovu tvář v postprodukci vyměňovat za tvář Ezry Millera.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Temný rytíř povstal

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest