Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky

Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Oscarový Taika Waititi se s diváky podíval na třetího Thora a při té příležitosti se rozpovídal o tom čtvrtém.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Taika Waititi je další z řady režisérů, kteří na sociálních sítích s fanoušky shlédli svůj starší film. Waititi je neposeda, a tak nevydržel jednoduše koukat na Thora: Ragnarok a komentovat. Místo toho chodil po bytě, vařil večeři, volal si s Tessou Thompson a Markem Ruffalem, kteří ve filmu hráli, a film do toho běžel na notebooku, kolem kterého režisér občas prošel. Co je pro nás zajímavější, Taika se podělil o několik informací k Thorovi: Love and Thunder.

Tessa se určitě vrátí jako Valkyrie, i když není zřejmé, v jakém rozsahu. U Hulka (Ruffalo) to v jednu chvíli vypadalo, že jej Waititi pro Thora: Love and Thunder potvrdil, ale z kontextu se spíš zdá, že spolu Ruffalo a Waititi mají naplánovanou nějakou další společnou aktivitu, která nikterak nesouvisí s Marvelem. Nicméně určitě můžeme očekávat návrat Mieka a Korga. Jak můžete vidět v galerii, Miek dostane novou zbroj. A zřejmě to vypadá, že Miek je ženského pohlaví. Kamenný Korg (toho hraje sám Waititi) by měl tentokrát dostat větší roli, měli bychom se víc dozvědět o kultuře jeho národa (Kronanové) a potenciálně také něco o jeho milostném životě.

Pokud jde o Lokiho (který dostane svou vlastní minisérii), tak u toho Waititi nechtěl prozradit, zda ve filmu bude nebo nebude. Tak že by se přeci jen opět ukázal? (Ostatně starší nepotvrzené zvěsti tvrdily, že Lokiho minisérie vyústí právě v události Love and Thunder). Taika dále popřel, že by se ve snímku objevil Silver Surfer. Nic takového v plánu není. To populární Beta Ray Bill, to je jiná písnička. Toho má Waititi rád a snad jej i zakomponoval do některých verzí scénáře, nicméně, zda se nakonec ukáže nebo ne, se teprve uvidí. Waititi také nechtěl prozradit, koho ve filmu hraje nedávno obsazený Christian Bale. Fanoušci spekulují, že by mohl hrát Gorra „boho-vraha“, postavu, která vystupuje jako padouch v komiksech, kterými je snímek Thor: Love and Thunder zřejmě inspirovaný.

Další kapitola »

Galerie: 7

Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest