Komentáře 24

n3om4ncz | Fandíme filmu
n3om4ncz | 2021-08-05 23:26:51 | 0 0
Jarvis: Jak jsem psal prvním komentáři, Rock v tom jel pro ego a dolary.

Odeber Rocka a zjistiš, že Fast od 6ky nemá smysl, víceméně Fast namotali na Rocka a ostatní postavy se závody apd se stali vedlejší linkou.

Rock fakt nikdy nebyl součásti Fast, to jen producenti omotali Fast kolem Rocka, aby byly dolary.
Jarvis | Fandíme filmu
Jarvis | 2021-08-05 20:25:47 | 0 0
n3om4ncz: Nerad tu ještě přilévám do ohně, ale uživatelé martsebe a Fimi mají pravdu. Rock má klíčovou roli v každém díle (vynechat by jej šlo maximálně v sedmičce, kde měl ovšem také svůj význam, ačkoliv menší), takže říkat, že je v sérii navíc, je nejen hodně špatný argument, ale navíc i faktický omyl. Jediné, v čem se martsebe mýlí, je Ramsey, kterou by nešlo vynechat v sedmém díle kvůli jejím hackerským schopnostem, tam byla nezbytně.
antikratik: Ano, souhlasím, že je to k smíchu v tom smyslu, že se jedná o nepřirozené a nevěrohodné upravování děje, na druhou stranu, jak říkají ostatní uživatelé, má to svou určitou logiku (viz. Deckard Shaw celý sedmý díl pracoval pro Cipher, čili téměř vše špatné, co kladným hrdinům provedl, učinil právě kvůli ní, a skutečně byl jedinou osobu, která mohla osvobodit Torettova syna.)
Jarvis | Fandíme filmu
Jarvis | 2021-08-05 20:25:28 | 0 0
n3om4ncz: Nerad tu ještě přilévám do ohně, ale uživatelé martsebe a Fimi mají pravdu. Rock má klíčovou roli v každém díle (vynechat by jej šlo maximálně v sedmičce, kde měl ovšem také svůj význam, ačkoliv menší), takže říkat, že je v sérii navíc, je nejen hodně špatný argument, ale navíc i faktický omyl. Jediné, v čem se martsebe mýlí, je Ramsey, kterou by nešlo vynechat v sedmém díle kvůli jejím hackerským schopnostem, tam byla nezbytně.
antikratik: Ano, souhlasím, že je to k smíchu v tom smyslu, že se jedná o nepřirozené a nevěrohodné upravování děje, na druhou stranu, jak říkají ostatní uživatelé, má to svou určitou logiku (viz. Deckard Shaw celý sedmý díl pracoval pro Cipher, čili téměř vše špatné, co kladným hrdinům provedl, učinil právě kvůli ní, a skutečně byl jedinou osobu, která mohla osvobodit Torettova syna.)
n3om4ncz | Fandíme filmu
n3om4ncz | 2021-08-05 19:19:10 | 0 0
martsebe: Jasně, že o tom prd vím, bitka byla pětce a od šestky to nesledují.

Hele jako chápu, že si asi na Rocka, ale říkám o někom, že o tom ví prd, protože jiný názor, je dost mimo.

Rock seděl v pětce, jinak je tam navíc. Ale to je fuk, s první trilogii to už stejně nemá cokoliv společného krom pár postav.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-08-05 18:55:38 | 0 0
Antik ty tu jsi už tolik let ale píšeš pořád stejně bez nějakého vývoje, pořád stejně adolescentně a infantilně, jako ten Roman, ten mi přijde že taky zamrzl někde v 15 a dál už nic...

Rock je charismatický, sympatický a hvězda, vycpelou značku co šla do prdele pozvedl a vrátil do hry a převedl So akčního žánru. On byl to hlavní co lidi lákalo, jelikož sračky s Dieselem viděli čtyři krát před tím a málem série skončila. On to pozvedl a nahypoval fans na souboj jeho a Diesla a upřímně to bylo to jediné co mě zajímalo a dodnes je to nejlepší díl série pro mě. On se stal nedílnou součástí a hlavně je oblíbený až běda, největší hvězda holého údu a fans si ho vyrvali. Vlastně prostor v sérii si kradl pro sebe a vždy to fungovalo. I přesto že tuto sérii nesnáším tak on byl pro mě jediné lákadlo jelikož on umí hrat hodně poloh narozdíl od diesla.ktery není ani charismatický ani sympatický...nebo si dokážeš představit Diesla v jumanji nebo Jungle Cruise?

Potom tu je HaS kde chemie těchto dvou funguje zdaleka nejlépe, lépe než cokoliv v celé sérii RaZ
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-08-05 18:27:19 | 0 0
antikantik: No je vidět, že na to koukáš jenom povrchně a nesnašíš se pochopit chování postav (což u něčeho jako je Rychle a zběsile je hodně smutné). Shaw byl jediná šánce jak dostat syna zpátky a tak ji využil a díky tomu, že v osmičce jasně řekli, že Cipher je zodpovědná za události co se odehráli jak v šestce, tak sedmičce, tak v zásadě je ona hlavní viník toho, že Owen Shaw je zmrzačenej a Han je mrtvej. Je to hluboce promyšlená přesmyčka? Není ale to odpouštění atd. se nevzalo ze vzduchu. A Shaw to dělal pro rodinu a to je něco na co Toretto slyší.

U Rodriguez nám jenom řekli, že umřela a nikdy jsme to neviděli (to si jenom Diesel) představoval jak to asi bylo. Takže tady nelze říct ani popel, Han už je horší a jeho oživení jsem nikdy obhajoval, protože to vysvětlení stálo za hovno. A Gadot jak už jsem psal zmizela ze scény stejně jako Evans a Evans to přežil, takže to mohla i ona.

A že tam Rock jenom byl je absolutně k smíchu a je vidět, že na ty filmy nekoukáš pořádně (což u takhle jednoduch série je docela smutný). Bez jeho postavy by nikdy neukradli ten sejf, kdyby se za ně v šestce nepostavil, tak by Mia byla už dávno mrtvá a hlavně jim vyjedna milost, bez něj v sedmičce vůbec nevěděli proti komu stojí a to on zavolal Mr. Nobody atd. Když z filmu odstraníš Tyrese, tak se nic nestane, protože on pro zápletku není důležitý, jenom křičí a dělá fóry, když z filmu odstraníš Ramsey, tak se nic nestane, protože je tam jenom protože je sexy (což je vlastně cíleno přesně na tebe), když z filmu odstraníš Miu nic se nestane protože tam je od čtyřky jenom protože je to ségra hlavní postavy. Takže ne Rock tam není jenom do počtu jako masot, ale je tam jako plnohodnotná postava, která narozdíl od 90% zbytku hýbe dějem a to je ten podstatný rozdíl, stejně jako Statham, proto jsou to oba tak populární postavy a proto si lidi stežují že v devítce chyběli.

Rock nebyl záporák, byl to jenom policajt co dělal svoji práci a když pochopil, že svět není jenom černobílej, tak udělal správnou věc a tomu se říká vývoj postavy, o tomhle můžou třeba Tyrese, Ludacris, Rodriguez atd jenom snít a proto je jeho postava zajímavější, protože splňuje základní atributy postavy. Owen Shaw po rodině cíleně nešel a potom jenom pomohl zachránit syna, takže tam panuje křehké příměří, Deckard Shaw obrátil, protože za všechno mohla Cipher, takže už nebylo třeba jít po rodině (taky určitě sehrál fakt, že Shaw stejně jako Hobbs se stali ohromě populární) a Jakob je jeho vlastní bratr, tam se to tak nějak očekává.

Takže všechno až na oživení Hana v rámci série funguje a jde to okecat (neříkám že to funguje na 100%), ale nejsou to nesmysly vytažené odnikud.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2021-08-05 18:05:05 | 0 0
martsebe : vlastně spatně hochu .. na stranu ´´ rodiny ´´ se pridaly 4 zaporaci ne 2 ... a to jako první Hobbs ( takovej anti zaporak co šel po rodině ) pak brachove Shaw ( taky sli po rodině ) a pak Torettuv milovany bratrícek ..... takze 4 ... :) ovšem jak jsem psal pokud i tohle ti príjde v porádku tak pak je to v porádku a vím ze se budeš hájit ze to je v porádku i kdyz se k ´´ rodince ´´ pridá i kastrol Cipherka :)
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2021-08-05 17:59:53 | 0 0
martsebe : Ano stal ose to 2x a to stačí a urcite se to stane znova a je to uprímě trapny a k smíchu .. kdyz zaporak má cíl - duvod proč ´´ rodinu ´´ skopat do kuličky a pak sou bff dám ti příklad : Shaw ´´ ZABIL ´´ Hana , vyhodil Dominicovi dum do povetri malem zabil Miu Briana a děti , Toretto na to reagoval tak ze nezná slova pro to co mu udělá , pak po něm chce zachranit syna .... a šup na konci filmu spolu papaj na střeše u stejnyho stolu a smějou se spolu jako by nic ...já teda nevím jak ty ale mě tohle príjde opravdu k smíchu , pokud ty by si v realu dokázal u společny večere se smát a v pohodě papat rízek a salát s chlapem co ti zabil kamaráda , malem rodinu , segru , kamaráda tak v porádku to pak chápu ze ti tohle nevadí a nevadilo by ti to ani kdyby se ten zaporak pridal k ´´ rodině ´´ i v 10 a 11 filmu , a ano nevadí ti ani ozivovacky , kdyby v 10 filmu umreli 4 postavy tak vím ze ty budes moc rád a nebude ti vadit kdyz v 11 filmu je ozivi .. v pohodě to je zas tvuj nazor mě prostě ozivovačky vadí , kdyby to udělaly s jednou postavou budiš .... ale Rodriguezka .. Japončík ... ted mozná digi Walker a možná Gadotka ( jak rikal Diesel ze by jí rád ozivil ) tak uz mi to príjde moc , a to oziveni pak ztrácí svojí podstatu .. a to proč to ta postava dělala .. za jakym učelem .. děj to samí .. tudiz linka Shawa zbytečná ... a jak píse n3om4ncz Rock tam byl k ničemu jen prisel a ve filmu byl jen na víc jako takový maskot či hromotluk pro ´´ rodinu ´´ sem tam zařval sem tam rukou odvrátil torpedo nebo strílel z kulometu jinak k ničemu ... ale v pohodě :) tvuj nazor ti neberu hochu
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-08-05 17:25:04 | 0 0
Nebo jinak - zkuste mi odůvodnit, proč tak moc chtějí lidi Rocka do těch posledních dvojí dílů? Proč je jeho absence nejčastější výtka směrem k devítce a to i od lidí co nemusejí moc směr jakým se série vydala? Ono se to asi nevzalo někde ze vzduchu, je to naopak důkaz jak moc velký otisk v sérii nechal. Ale to chce o věcech víc přemýšlet (tady mířeno speciálně na antika) a ne jenom na všechno koukat povrchně, ale i třeba do hloubky jak ta série funguje atd.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-08-05 17:20:42 | 1 0
n3om4ncz: Tak je vidět, že o tom víš prd. Rock byl obsazen na naléhání fanoušků, že chtějí vidět bitku mezi ním a Dieselem. On tu postavu vytvořil od základu a každý další film na ní pracoval a ta postava se vyvíjela a opravdu nešlo jenom o prachy. A fakt že Diesel je namachromavý macho, se kterým je těžký pracovat je velké Hollywoodské veřejné tajemství (ví se o něm, že je to čurák, co jde přes mrtvoli a je mu jedno, jestli to někdo odsere, hlavně, že je po jeho), naopak o Rockovi nikdo neřekne křivého slova a koluje o něm, že je to dříč a hroznej sympaťák.

antikantik: U tebe mě vždycky pobaví jak ničemu nerozumíš. Z rychle a zběsile se stala akční série, tak mi řekni, jak se tam nehodí akční postava Hobbse? Naopak Walker po tom co se z toho stala čistě akční série tam najednou působil trochu navíc. Rock by stejnej tahoun jako Diesel a Walker a to je fakt, který uznávájí úplně všichni (až na Diesela). A už mě nebaví ty tvoje opakující se píčoviny o těch záporácích co se přidají k rodině - je 10 filmů, stalo se to u 2 (spočítej si to, je to jednoduchá matematika), tak prosím tě neprezentuj, jako kdyby se to stávalo v každém filmu. Zatím jsou na živu 2 postavy a to jsme u jedné její smrt nikdy neviděli (Rodriguez) a Gadot umřela stejně jako Evans, takže tady už mají půdu připravenou docela dost. Fakt co příspěvek (zvlášť když jsou to asi 3 opakující se), to perla, kdy jasně dáváš najevo jako ničemu co píšeš extra nerozumíš.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2021-08-05 16:51:21 | 0 0
n3om4ncz : presne tak moje slova , FF stála na Walkerovi a Dieselovy ... Rock tam byl jen aby prisel , zařval , hrál si na drsnyho , strílel ručně ze samopalu ...a nebo ručně odrážel torpéda z ponorky :D jinak nic ... byl tam jak pěst na oko jen se prisral do ´´ rodiny ´´ nic víc .... ted mi ale spíš príjde ze idioti uz neví co s FF dělat .... největší tahouni byly Diesel a Walker .. Walker pryc a tak studio se snazi udrzet fanoušky mi príjde a tak ozivuje lidi co pošli a ozivou ti co umřeli z ´´ rodiny ´´ tak šup na plac .. Walker pryč .. blbej Rock pryč tak musíme s nečim prijit co udrzi fanoušky tak oživime Japončíka ( linka tudiz se Shawem zbytečná ) nejspíš ozivime digi Walkera a v 10-11 díle mozna i Gadotku ( Diesel rek ze by jí rád vrátil ) a kazdyho zaporaka tak z něj udělame hrdinu co bude ´´ rodině´´ pomáhat :D nevim no k čemu ty filmy jsou kdyz nikdo z ´´ rodiny ´´ nepojde a ze zaporaku udělame kladase ? jako nerikam nic rád bych v 10 díle viděl sourozence Shaw ..2 bratry a Kirbynku ... no vsadite se ze az v 10-11 díle kapnou bozskou kdo je pan Nikdo tak to urcite bude pribuznej nějakyho zaporaka nebo někoho z ´´ rodiny ´´ ? :D hlavně jsem zvědavej jak bude vypadat ta blbka Cipherka ... v jednom filmu vlasy jak fetačka a zhulka v dalšim filmu vlasy jak kastrol - cibule .. sem zvědavej jestli v 10 bude ostrihana na kluka :D
Jarvis | Fandíme filmu
Jarvis | 2021-08-05 16:51:20 | 0 0
Také bych řekl, že Hobbsova postava je pro děj docela důležitá. Film na něm sice nestojí, ale přesto je znát, když tam chybí. Diesel dost možná prohloupil, že se s ním nedokázal usmířit a dohodnout alespoň na finální díl.
n3om4ncz | Fandíme filmu
n3om4ncz | 2021-08-05 16:32:58 | 0 0
Diesel nemusí být až tak namachrovaný. FF postavil s Paulem a Rock prostě přišel, rozkopl dveře, zařval "Tady jsem" a to byl jeho konec ve FF - jen dolary ho drželi na place.

Rock defakto nenatočil žadný film s jinou mužskou hvězdou (Statham na mě pusobí jako klasickéj britskéj džetlmen). Rock se snaží vecpat do Expendables a pořád nic. Tohle mmi o něm říká dost.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-08-05 16:07:33 | 0 0
Jako vemte si že tohle je devátý díl a 99% postav v týmu nemá vývoj, o nikom nic nevíme a všichni jsou naprosto stejní. To taky hodně srazí celou sérii...
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-08-05 15:16:47 | 0 0
pbd: nevydělala by v životě ty prachy co vydělala (asi by to šlo trochu nahoru, ale ne takhle). A ono to nefunguje na bázi, že by se tam strčil někdo jinej a ono by to vyšlo na stejno. Rocka si vyřvali fanoušci, díky jeho charisma a tomu jak to zahrál, tam člověk cítí to pnutí a vyloženě se třese na ten jeho střed s Dieselem - a na to už člověk potřebuje někoho s charismatem a alespoň průmernými hereckými schopnostmi. Dá se to krásně porovnat s devítkou a Cenou - taky hromotluk, ale vůbec tam nefunguje očekávání jeho střetu s Dieselem, prostě se nudně čeká až k tomu dojde. Všeobecně se takový skok co se výdelku připsuje jemu a Linovi.

S oblíbeností jsem to možná trochu přehnal, ale do top 3 patří určitě a jeho absence v devítce je ta nejčastější výtka, vedle těch tuny dalších menších problémů (film je vlastně jenom honění ega od Diesela a všichni jsou jenom křoví, nudná akce atd.). Řadit ho "jenom" jako vedlejší postavu mi potom příjde prostě mimo - je to jeden z hlavních hráčů (vedle Diesela a Walkera dost možná největší) a jeho absence bude ve velkém finále, což má být ekvivalent IW a Endgame, sakra znát (jako kdyby v IW a Endgame nebyl třeba Cap.)

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest