Smrtonosná zbraň 5: Film by mohl natočit přímo Mel Gibson

Smrtonosná zbraň 5: Film by mohl natočit přímo Mel Gibson | Fandíme filmu
Warner Bros.
Po smrti Richarda Donnera by stále nemusel být nadějím na další případ Riggse a Murtaugha konec.

Když nedávno zemřel režisér Richard Donner, objevily se záhy zprávy, že šance na vznik Smrtonosné zbraně 5 jsou tímto nenávratně pryč. Ale jedna alternativa by tu stále přeci jen byla. Herec Corey Feldman, který si v 80. letech zahrál v Donnerových Goonies (Rošťáci) se nedávno sešel s Melem Gibsonem a vzpomínali společně na Donnera.

Řeč prý přišla i na Smrtonosnou zbraň 5. Sám Feldman se prý domníval, že i kdyby byl Donner stále naživu, tak si nedokázal představit, jak by v svých 91 letech točil akční film, kde musíte na place řešit hromadu různých problémů najednou. Tahle varianta je momentálně pasé, nicméně se objevila jiná. Gibson prý prozradil, že mu celá řada lidí říká, že by měl Smrtonosnou zbraň 5 zrežírovat sám. A Mel prý nad touhle variantou začíná uvažovat.

Teď je otázka, zda se Gibson baví pouze s přáteli, jako je Feldman, anebo také tu a tam s nějakými producenty, kteří reálně rozhodují o tom, co se natočí nebo nenatočí. Každopádně, co myslíte? Měli by se Gibson a Danny Glover vrátit k rolím detektivům Riggse a Murtaugha, který už od prvního filmu z roku 1987 vytrvale opakuje, že „na tohle je už příliš starej“?

Zdroj: Movieweb

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest