Thor: Love and Thunder – Idris Elba naznačuje, že se vrátí

Thor: Love and Thunder – Idris Elba naznačuje, že se vrátí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Novinky o čtvrtém Thorovi přináší také Matt Damon.

Vševidoucí strážce duhového mostu Heimdall ve snímku Thor: Ragnarok zemřel. To ale ještě ve světě komiksů nemusí nutně nic znamenat. A kdyby ano, můžou přijít flashbacky, popřípadě po odvysílání minisérie Loki už víme, že existuje nekonečná řada paralelních realit, z nichž se teoreticky kdykoliv můžou vyloupnout alternativní verze známých postav.

A herec Idris Elba teď při propagaci novinky Sebevražedný oddíl naznačil, že by se vrátit skutečně mohl. Reportér serveru ComicBook.com se jej zeptal, zda teď bude hrát výhradě v DC komiksovkách, když u Marvelu zdánlivě zemřel. A herec na to odpověděl, že by dal důraz na slovo „zdánlivě“. Můžeme si to vykládat tak, že pouze nevylučuje svůj návrat, pokud by mu někdy v budoucnu studio zavolalo, ale možná že nám naznačil, že jej jej uvidíme už v Thor: Love and Thunder. Ostatně, už loni v prosinci se s ním režisér Taika Waititi v Austrálii vyfotil a fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, zda náhodou herec nepřiletěl do země právě proto, aby natáčel Thora 4.

Druhou krátkou novinku o Love and Thunder přidal v The Jess Cagle Show Matt Damon. Toho už před časem zachytili na scéně paparazzi. Damon teď potvrdil, že se vrací v roli herce, jenž v Thorovi: Ragnarok v divadelní hře ztvárnil Lokiho. Kromě něj se vracejí Luke Hemsworth jako herecký představitel Thora, Sam Neill jako herecký představitel Odina a nově je doplní Melissa McCarthy jako asgardská herečka, jež v divadelním představení ztvární Helu. Damon dodává, že tvůrci pouze nezopakují znovu ten samý vtip, ale dočkáme se zásadního upgradu.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto je iustrační

Zdroje: ComicBook.com, The Jess Cagle Show

Galerie: 3

Thor: Love and Thunder – Idris Elba naznačuje, že se vrátí | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Idris Elba naznačuje, že se vrátí | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Idris Elba naznačuje, že se vrátí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest