Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda

Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Čtvrtého Thora blíže představuje hromada fotek z natáčení. Přidala se další hollywoodská hvězda. A objeví se další Avenger?

AKTUALIZACE: Fotky z placu se objevily v daleko větším detailu.

Australské úřady před časem provalily, že Matt Damon přiletěl do země, aby točil Thora: Love and Thunder. Od té doby se spekulovalo o tom, jakou roli vlastně Damon dostal. V Thorovi: Ragnarok ztvárnil komediální roličku herce, jenž v asgardské divadelní hře představuje Lokiho. Předpokládalo se však, že v chystaném pokračování dostane nějakou jinou úlohu. Avšak není tomu tak. Damon si zjevně zopakuje roli asgardského herce.

Následující text může obsahovat lehké spoilery pro Thora: Love and Thunder.

Fotky z natáčení ukazují, že pro potřeby štábu vyrostla obří kulisa divadla, ve které se i tentokrát bude hrát představení o asgardské historii. Tentokrát zjevně budou inscenovány události Thora: Ragnarok. Matt Damon se vrací jako herecký představitel Lokiho, Luke Hemsworth jako herecký představitel Thora a Sam Neill jako herecký představitel Odina. Na scéně je také divadelní verze Hely, kterou podle fotek představuje známá komediální herečka Melissa McCarthy! Krom divadelní scény vyrostla v sydneyské zátoce Little Bay ještě kulisa jakéhosi náměstí, kterou si můžete prohlédnout níže, spolu se záběry divadelní hry.

Před časem natáčení filmu dokončili představitelé Strážců Galaxie, definitivně se naopak připojila Tessa Thompson, představitelka Valkyrie. Herečka to potvrdila na sociálních sítích. A začaly se objevovat nepotvrzené zvěsti o tom, že ve snímku vystoupí Brie Larson, představitelka Captain Marvel. Nejprve bez jakéhokoliv doplnění přišel s tímhle drbem Enty, hollywoodský právník, který anonymně publikuje klepy na blogu Crazy Days & Nights. Následně Brie na svém Twitteru sdílela společnou fotku s Tessou Thompson a připsala, že společně „něco“ chystají. Tak že by se dámy potkaly právě v Thorovi?

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Chris Pratt. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Daily Mail I, II, III, Love and Thunder News, Brie Larson, Tessa Thompson, Crazy Days & Nights,

Galerie: 10

Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder – Role Matta Damona byla odhalena a přidala se další hvězda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest