The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer

The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
V nové kriminálce Munn trpí ve vztahu s nenapravitelným gaunerem. Pomocnou ruku nabídne ostrý sociální pracovník.

Olivia Munn vždycky přešlapovala na hraně mezi „velkým“ Hollywoodem a druhořadými projekty. Tohle je spíš ta druhá kategorie. The Gateway na papíře působí jako klasické kriminální béčko, kde sociálně slabá rodina sklouzne ke zločinu a dostane se tak do pořádného průšvihu. Je potom na mužném hrdinovi, aby se za bezbranné postavil a ze situace je vysekal. Ideálně násilím. A to je v tomhle případě oním hrdinou sociální pracovník, který má vyloženě v popisu práce hledat kompromisy a smířlivá řešení.

Kromě Munn (Predátor: Evoluce, X-Men: Apokalypsa) ve snímku vystupuje Shea Whigham (Joker, První člověk) jako sociální pracovník, dále Frank Grillo (Očista 2, Captain America: Návrat prvního Avengera) a také Bruce Dern (Tenkrát v Hollywoodu, Osm hrozných). Snímek natočil režisér videoklipů Michele Civetta a se scénářem mu pomohl Andrew Levitas. V traileru snímek působí až překvapivě svižně, ale to je asi dané výběrem doprovodné písničky. Každopádně by z toho mohla být o něco slušnější podívaná, než je u podobných kriminálek pro video trh zvykem.

Syopse: Parker (Shea Whigham) je sociální pracovník, se kterým se jeho dosavadní život nemazlil. Jeho práce mu přeroste přes hlavu, když se pokusí chránit svoji klientku (Olivia Munn) před manželem (Zach Avery), který byl nedávno propuštěný na podmínku. Podaří se Parkerovi zachránit rodinu před násilnou hrozbou maniakálního drogového dealera (Frank Grillo) a jeho lidmi, kteří se zoufale snaží získat zpátky balík drog nevyčíslitelné hodnoty?

Snímek bude k dispozici na VOD od 3. září.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer | Fandíme filmu The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer | Fandíme filmu The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer | Fandíme filmu The Gateway: Olivia Munn je v průšvihu – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest