Into the Ashes: Frank Grillo v nekonečném cyklu násilí a pomsty - Koukněte na trailer

Into the Ashes: Frank Grillo v nekonečném cyklu násilí a pomsty - Koukněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Čeká nás atmosferická studie nekonečného cyklu násilí a pomsty, nebo jen tuctová kriminálka plná rádoby chytrých řečí?

Videotrh je plný nejrůznějších akčních a kriminálních příběhů, ve kterých sledujeme drsné chlapíky, co se staví jiným drsným chlapíkům. O podobné filmy byl vždycky zájem, jakkoliv kvalitativně vystupuje nad hladinu průměru jen málokterý z nich. Třeba se to podaří právě Into the Ashes. Zveřejněný trailer slibuje celkem zajímavou práci s obrazem a atmosférou, což v tomhle segmentu trhu rozhodně není běžné. Samozřejmě zatím nedokážeme říct, zda se touhle cestou vydává i dokončený snímek, anebo Into the Ashes ve finále spadne do vod průměru.

Příběh se točí kolem bývalého kriminálníka Nicka Brennera, který věří, že se mu podařilo uniknout temné minulosti. Jeho stará banda ale na něj ani na peníze, které jí ukradl nezapomněla. Vtrhnou k Nickovi domů, unesou jeho ženu. V tu ránu hoří všechny vášně a ačkoliv se jej tchán (místní šerif) snaží zastavit, je jen na Nickovi, zda se vrátí k násilí nebo se k celé situaci dokáže postavit jinak.

Hlavní roli hraje Luke Grimes (Yellowstone, trilogie Padesát odstínů), vůdce party bývalých kumpánů Frank Grillo (Očista, Brock Rumlow u Marvelu). V jedné z vedlejších rolí vystupuje James Badge Dale (Iron Man 3, Světová válka Z). Film napsal a natočil Aaron Harvey, který má za sebou zatím jen dvě nepříliš vydařené kriminálky. Jedním z producentů filmu je Grillův starý parťák a režisér akčních filmů Joe Carnahan. Sníme bude na VOD uvedený 19. 7.

Galerie: 3

Into the Ashes: Frank Grillo v nekonečném cyklu násilí a pomsty - Koukněte na trailer | Fandíme filmu Into the Ashes: Frank Grillo v nekonečném cyklu násilí a pomsty - Koukněte na trailer | Fandíme filmu Into the Ashes: Frank Grillo v nekonečném cyklu násilí a pomsty - Koukněte na trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest