Mission: Impossible 7: Jedna postava bude kvůli pandemii chybět

Mission: Impossible 7: Jedna postava bude kvůli pandemii chybět | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Agentka Ilsa Faust výrazným způsobem mění svůj zevnějšek.

V sedmé Mission: Impossible se vrátí celá řada postav a herců z předchozích filmů. Jedna osoba ale nakonec bude chybět. Ve snímku nevystoupí Angela Bassett, jež si v Mission: Impossible - Fallout zahrála šéfku CIA Eriku Sloane. Ve svojí úloze se měla vrátit, avšak jak prozradila v rozhovoru pro Collider sama herečka, její návrat zhatila pandemie. Bassett uměla být i v těch svých několika málo scénách správně ostrá šéfka, takže je určitě škoda, že o ni přicházíme, na druhou stranu není v sérii tak nezaměnitelná, jako třeba technik Benji. Uvidíme, zda se scenárista Christopher McQuarrie postavě vrchního velitele nakonec nějak úplně vyhnul, anebo úkoly Sloane na sebe převzal někdo jiný, kupříkladu Kittredge (Henry Czerny), jenž agentu Huntovi šéfoval v úplně prvním filmu z roku 1996 a teď se po letech vrátil. Bassett v rozhovoru zároveň uvedla, že doufá, že se objeví alespoň v Mission: Impossible 8.

Další zajímavost přinesl sám režisér a scenárista McQuarrie. Ten pravidelně sdílí fotky ze zákulisí. Tou nejnovější ale fanoušky překvapil. Je na ní představitelka Ilsy Faust – Rebecca Ferguson. Na tom by ještě nebylo nic až tak zvláštního, že se vrátí víme už dlouho. Tady je podstatné to, co je zachyceno na samotné fotce. Vypadá to, že postava bude nosit pásku přes oko. To postavě dodá nejen nový vizuální šmrnc, ale zároveň to vyvolá otázky o tom, co se nebezpečné agentce přihodilo. Odpověď budeme zvědavě vyhlížet.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroje: Collider, Christopher McQuarrie

Galerie: 3

Mission: Impossible 7: Jedna postava bude kvůli pandemii chybět | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Jedna postava bude kvůli pandemii chybět | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Jedna postava bude kvůli pandemii chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest