Jak dlouho ještě vydrží Winter Soldier u Marvelu

Jak dlouho ještě vydrží Winter Soldier u Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Sebastian Stan se rozpovídal o svém dalším setrvání v roli Buckyho Barnese.

Nedávno se řešilo, jak dlouho bude Anthony Mackie Captainem Amerikou. Podrobnosti najdete v samostatném příspěvku, nicméně pokud to shrneme, tak Mackie předpokládá, že u Marvelu vydrží ještě tak šest až osm let. Jak je na tom jeho parťák Sebastian Stan, jenž ve společné sérii The Falcon and The Winter Soldier představoval Buckyho? Herec se na tohle téma rozpovídal v rozhovoru pro Variety:

...člověče, nemám tušení. Není to na mě. Nerozhoduji o tom. Dokud mi budou volat, budu se vracet. Ale nevím, taky stárnu. Stejně jako všichni ostatní stárnu. Takže nevím, jaký to na to bude mít vliv. Třeba žádný. Opravdu netuším. Prostě čekám, co přijde.“

Stan se následně rozpovídal o dlouholetých seriálech, jako byli třeba Přátelé, kde s postavami strávíte řadu let a působí to skoro, jako byste získali nového člena rodiny. Takže mu představa, že bude u Marvelu dlouho, zjevně opravdu není cizí. Minimálně ne v jeho 38 letech a v momentální fázi jeho kariéry.

Uvidíme, kde se jeho postava objeví příště. Může to být v chystaném Captainu America 4, v seriálu z Wakandy nebo třeba v některé ze špionážně/armádně laděných minisérií, jako jsou Secret Invasion nebo Armor Wars.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Jak dlouho ještě vydrží Winter Soldier u Marvelu | Fandíme filmu Jak dlouho ještě vydrží Winter Soldier u Marvelu | Fandíme filmu Jak dlouho ještě vydrží Winter Soldier u Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest