Avatar: Vin Diesel naznačuje, že si zahraje v chystaném pokračování

Avatar: Vin Diesel naznačuje, že si zahraje v chystaném pokračování | Fandíme filmu
20th Century Studios
Také se podívejte na to, jak bude vypadat podmořský život na planetě Pandora.

Po delší odmlce se nám opět hromadí novinky o Avatarovi. Nedávno jsme vás informovali o chystané videohře, teď přijde na přetřes zajímavá castingová novinka. Opět se zdá, že v pokračování veleúspěšné sci-fi vystoupí Vin Diesel, hvězda série Rychle a zběsile.

Poprvé se o téhle možnosti hovořilo v roce 2019, kdy se Diesel objevil po boku režiséra Jamese Camerona v ateliéru, kde se Avatar natáčí. Od té doby se ale neobjevila žádná zpráv o tom, že by herec měl ve snímku vystupovat. Mohlo se tak zdát, že se Vin prostě stavil na společenskou návštěvu a k žádné spolupráci nedošlo. Teď se ukazuje, že k té spolupráci možná nedošlo „zatím“.

Diesel poskytl rozhovor MTV, kde se jej reportér ptá právě na Avatara. Zaslechl, že by se měl Vin objevit v pokračování, a tak se jej na to přímo zeptal. Herec se dlouze vykrucoval, hledal slova, smál se a pak v jednu chvíli uvedl: „Strávil jsem s [Jamesem Cameronem] nějaký čas, ale zatím jsem netočil.“ Když se reportér pozastavil nad slovíčkem „zatím“, tak se Diesel znovu ošíval a dodal: „Miluju Jamese Camerona a miluju sérii [Avatara] a myslím, že není nic proti ničemu, když řeknu, že budeme spolupracovat.“

To celé samozřejmě stále není oficiální potvrzení. Možná takhle herec stále jen vyjadřuje, že by s Cameronem spolupracovat chtěl. Za pozornost nicméně stojí i to, že reportér zmiňuje, že „zaslechl“, že Diesel v pokračování Avatara vystoupí. Naráží tím pouze na ono dva roky staré video ze zákulisí? Anebo se objevila nějaká čerstvá šuškanda? Na definitivní odpovědi si budeme muset počkat, nicméně, pokud opravdu Diesel v pokračování Avatara vystoupí a „zatím“ svou roli nenatočil, tak máme v zásadě tři možnosti. Buď jde o čestné cameo, které jde dotočit prakticky kdykoliv. Nebo jde o čistě hlasovou roli. Popřípadě je možné, že Diesel bude vystupovat až v Avatarovi 4 nebo 5, jejichž natáčení se teprve chystá.

Titulní foto je nově zveřejněný výtvarný návrh, který ukazuje, jak si filmaři v pokračování Avatara představují podmořský život.

Zdroje: Avatar, MTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest