Avatar 2: Vypadá to, že se k filmu připojil Vin Diesel

Avatar 2: Vypadá to, že se k filmu připojil Vin Diesel | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér James Cameron a Vin Diesel natočili zvláštní společné video.

Jak jsme vás nedávno informovali, natáčení performance capture scén (tedy těch s digitálními postavami) mají už pokračování Avatara za sebou. Nicméně na tvůrce ještě čeká natáčení s lidskými postavami, které ztvární herci běžným způsobem, bez virtuální nadstavby. Natáčení tedy není ani zdaleka u konce. A uprostřed toho všeho se v ateliérech stavil Vin Diesel. Ten natočil zvláštní video s režisérem Jamese Cameronem.

Nejprve to vypadá, že je Diesel na místě jen jako host, když Cameron žertuje, že mu musí při odchodu vymazat paměť. Pak ale Diesel říká, že s Cameronem chtěl vždycky spolupracovat. A ten to nijak nerozporuje a ještě hláškou z Karate Kida Dieselovi říká, že se musí hodně učit, na což Diesel přikyvuje.

Takže co se děje? Stavil se Diesel na návštěvu? Nebo touhle zvláštní cestou byla potvrzena jeho účast ve filmu? Studio i redaktoři velkých filmových zpravodajů zatím mlčí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And the journey continues... #Blessed #Grateful #Avatar

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Dvojka má stanovenou premiéru na 18.12. 2020, trojka na 17.12. 2021, čtyřka na 20.12. 2024 a pětka na 19.12. 2025. 

Galerie: 2

Avatar 2: Vypadá to, že se k filmu připojil Vin Diesel | Fandíme filmu Avatar 2: Vypadá to, že se k filmu připojil Vin Diesel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest