She-Hulk našla svoji záporačku

She-Hulk našla svoji záporačku | Fandíme filmu
NBC
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s dámou, která zřejmě dá Hulkově sestřenici co proto.

She-Hulk našla svoji soupeřku, nebo jednu ze svých soupeřek. Už dříve bylo vyjeveno, že se v minisérii vrátí Tim Roth jako Abomination, záporák z filmu Neuvěřitelný Hulk, jenž se pokusil projít stejným procesem, jako Bruce Banner, ale dopadlo to katastrofálně. Ať už jeho úloha v příběhu bude jakákoliv, nebude jedinou potenciální antagonistickou silnou.

Server The Illuminerdi přinesl exkluzivní informaci (kterou záhy potvrdily velké zpravodaje jako Variety), že do série byla obsazena Jameela Jamil, relativní herecká začátečnice, jež startovala svoji kariéru ve skvělém komediálním seriálu Dobré místo. Jameela v sérii ztvární Titanii. To je v komiksech záporačka, na které je podstatné to, že v mládí byla šikanovaná, následně prošla proměnou, kdy získala velkou sílu i sebevědomí a začala se mstít za svoje dosavadní příkoří. V komiksech se stává také významnou společenskou figurou, což je zřejmě směr, kterým se bude inspirovat její hrané zpracování.

Už loni na podzim castingové zprávy odhalily, že postava bude v sérii vykreslená jako influencerka ze sociálních sítí inspirovaná sestrami Kardashianovými. Postava má svoji temnou stránku, objevit by se měla v pěti až deseti z chystaných 10 epizod.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Dobré místo (NBC)

Zdroje: Variety, The Illuminerdi

Galerie: 4

She-Hulk našla svoji záporačku | Fandíme filmu She-Hulk našla svoji záporačku | Fandíme filmu She-Hulk našla svoji záporačku | Fandíme filmu She-Hulk našla svoji záporačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest