She-Hulk: Kdy se mají začít točit dobrodružství Hulkovy sestřenky

She-Hulk: Kdy se mají začít točit dobrodružství Hulkovy sestřenky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel urychluje výrobu komiksových minisérií pro Disney+.

Kromě komiksových filmů od Marvelu se v budoucnu postupně ocitneme i pod útokem několika minisérií, kde uvidíme staré známé postavy. Prostor zazářit dostane i řada nových superhrdinů, jimiž budou Moon Knight, Ms. Marvel nebo She-Hulk. Jakmile se všichni nováčci zabydlí na Disney+, přivítají je časem komiskoví kolegové mezi sebe na filmovém plátně.

Natáčení dámské verze Hulka, kde vystupuje jako hlavní hrdinka příbuzná Bruce Bannera Jennifer Walters, je dle neoficiálních informací naplánováno na červenec. Točit  se má v Atlantě, kde probíhá velká část filmových produkcí od MarveluShe-Hulk si musí zatím vystačit s jedním členem tvůrčího týmu, který v tuhle chvíli oficiálně tvoří showrunnerka a scenáristka Jessica Gao. Další osobnosti budou jistě rychle přibývat. Herečka do hlavní role se začala hledat na konci loňského roku.

Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers.

Zdroje: Murphy's Multiverse

Galerie: 2

She-Hulk: Kdy se mají začít točit dobrodružství Hulkovy sestřenky | Fandíme filmu She-Hulk: Kdy se mají začít točit dobrodružství Hulkovy sestřenky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest