The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu

The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Napínavý snímek o dramatické jízdě napříč zmrzlou krajinou v nové upoutávce předvádí v nesestříhané podobě scéna nad zamrzlým mořem.

Nový thriller The Ice Road působí v prvním zveřejněném traileru jako snímek, který by mohl skoro až labužnici balancovat na hraně pitomosti a extrémní zábavnosti. Film pojednává o skupině hrdinných řidičů kamionů, kteří musejí přes zamrzlou krajinu včas dovézt k zavalenému dolu náčiní potřebné k osvobození uvězněných horníků.

Značná část cesty vede přes zamrzlé moře. Avšak aby to nebylo tak jednoduché, led začíná pomalu povolovat. A právě kolem praskajícího ledu se točí nově zveřejněná ukázka, která je celá vlastně klipem z jedné konkrétní scény, I přes hloupou orientaci videa na výšku je patrné, že ať už to s tou mírou pitomosti ve snímku dopadne jakkoliv, o napínavou zábavu by neměla být nouze. Tedy samozřejmě za předpokladu, že vám dramatické ujíždění před praskáním ledu připadá jako roztomile úsměvná záležitost.

Jsem docela zvědavý, jak se hrdinové z téhle šlamastiky vyhrabou (zatím se zdá, že led prostě příhodně přestal praskat), což bychom se mohli dozvědět už 25. 6. Nebo tedy přesněji řečeno, Netflix v tomhle termínu snímek uvede v USA, ale zatím to vypadá, že z nějakého důvodu u tohoto filmu nezaplatil práva pro celý svět. Takže nezbývá než doufat, že to Netflix napraví, anebo že práva k nám zakoupí někdo jiný, například v Británii film nabídne Amazon Prime.

Po tom, co je v odlehlém místě na severu Kanady zavalený důl, vede řidič kamionu (Liam Neeson) zhola nemožnou záchrannou misi přes zmrzlý oceán, aby zachránil uvězněné horníky. Potýká se s rozmrzajícím ledem a obří bouří a při tom zjišťuje, že skutečnou hrozbu vůbec nečekal. Dále hrají Laurence Fishburne, Holt McCallany nebo Amber Midthunder. Film napsal a zrežíroval Jonathan Hensleigh, datum premiéry je stanovené na 25. 6.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu | Fandíme filmu The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu | Fandíme filmu The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu | Fandíme filmu The Ice Road: Podívejte se, jak vypadá dramatické ujíždění před praskáním ledu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest