The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem

The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Nový trailer předvádí, že jízda ledovou krajinou může být větší vzrůšo než kosmické vrtání v Armageddonu.

Liam Neeson už mnohokrát vyhrožoval, že končí s rolemi drsňáků. A stejně se vždycky zase vrátí. Tentokrát to měl ulehčené, protože po většinu natáčení musel pouze sedět za volantem a vyzařovat u toho své přirozené drsňáctví. Ve snímku The Ice Road (Ledová cesta) si zahrál zkušeného řidiče kamionu, který se zamrzlou krajinou vydává na pomoc zavaleným horníkům. Synopse říká:

Čtěte také: Memory: Stálice akčňáků Liam Neeson jako zabiják, co ztrácí paměť

Po tom, co je v odlehlém místě na severu Kanady zavalený důl, vede řidič kamionu (Liam Neeson) zhola nemožnou záchrannou misi přes zmrzlý oceán, aby zachránili uvězněné horníky. Potýkají se s rozmrzajícím ledem a obří bouří a při tom zjišťují, že skutečnou hrozbu vůbec nečekali. Dále hrají Laurence Fishburne, Holt McCallany nebo Amber Midthunder. Film napsal a zrežíroval Jonathan Hensleigh, jenž natočil Sejměte zabijáka či Punishera z roku 2004. Jako scenárista je podepsaný také pod Smrtonosnou past 3, Jumanji, několik dílů mladého Indiany Jonese nebo Armageddon.

A právě na Armageddon dává trailer vzpomenout. Sledujeme blížící se katastrofu, které mohou předejít jen zkušení profíci, kteří se živí šikovnýma rukama a řemeslnou zkušeností. Sledujeme skládání týmu, v němž možná všichni nejsou zrovna beránci, ale jsou to špičky v oboru. Následuje příprava několika tahačů – několika možných pokusů na úspěch. A po cestě se dostaví potíže s přírodou, technikou i lidským faktorem. Snímek v traileru balancuje někde na hraně mezi napínavostí a přitažeností za vlasy. Pokud se tenhle poměr podařilo vybalancovat stejně zábavně, jako právě v Armageddonu, mohl by být výsledek celkem příjemný.

Netflix snímek uvede 25. 6., nicméně v tomhle případě by mohlo jít o jeden z nešťastných případů, kdy streamovací gigant nemá práva pro všechny svoje trhy. A vypadá to, že u nás by film mohl bohužel v nabídce chybět. Ale budeme doufat.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu The Ice Road: Liam Neeson je ten nejhustší řidič kamionu pod sluncem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest