Masquerade: Bella Thorne řídí násilnou invazi do domácnosti

Masquerade: Bella Thorne řídí násilnou invazi do domácnosti | Fandíme filmu
Shout Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer nového thrilleru, v němž skupina zlodějíčků nahání malou holku, která jim komplikuje vloupání.

O herečce Belle Thorne v poslední době bylo slyšet především ve spojitosti s tím, že si zřídila účet na OnlyFans, což je v současnosti platforma známá primárně jako domov řady pornohereček, které skrze ni napřímo sdílejí erotický obsah se svými příznivci. Tentokrát se pozdvižení nekoná, herečka si zahrála ve starém dobrém thrilleru.

Snímek se jmenuje Masquerade (Maškaráda) a pojednává o invazi do domácnosti. Jedenáctiletá Casey je sama doma pouze se slečnou na hlídání. Ten večer se bohužel do domu vloupají maskovaní útočníci, kteří se snaží ukrást cenná výtvarná díla, která se v domě nacházejí. Loupež se neobejde bez násilí a útočníci se nezastaví před ničím, aby dosáhli svého. Pokud chce Casey přežít, čeká na ni krušná noc.

Thorne hraje ústřední lupičku Rose, Casey ztvárnila Alyvia Alyn Lind, již jsme mohli sledovat jako pyromanku v Netflix seriálu Daybreak (Nad ránem). Dále hrají Skyler Samuels (The Gifted, American Horror Story), Mircea Monroe (Book Club, Padesát odstínů černé) a Austin Nichols (Živí mrtví, Batesův motel). Film natočil Shane Dax Taylor, jenž má za sebou pouze nepříliš dobře přijaté snímky Isolation a Rodinná prokletí.

Ve zveřejněném traileru snímek nijak nevyčnívá z řady, takže minimálně příznivce thrillerů o invazi do domácnosti by snad nemusel urazit. Film bude uvedený na VOD 30. července.

Podklady a foto: Shout! Pictures

Galerie: 3

Masquerade: Bella Thorne řídí násilnou invazi do domácnosti | Fandíme filmu Masquerade: Bella Thorne řídí násilnou invazi do domácnosti | Fandíme filmu Masquerade: Bella Thorne řídí násilnou invazi do domácnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest