Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film

Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Herečka sice netočí hollywoodské blockbustery, ale finančně vskutku nestrádá. AKTUALIZOVÁNO o vyjádření Seana Bakera.

AKTUALIZACE: Krátce po hereččině vyjádření režisér Sean Baker popřel, že by s ní pracoval na filmu o platformě OnlyFans. Vydal následující prohlášení:

„Rád bych uvedl na pravou míru, že zprávy o tom, že chystám s Bellou Thorne film o OnlyFans, jsou nepravdivé. Momentálně chystám dva filmy, do kterých jsem dal léta rešeršování a lásky a ani jeden z těch filmů nemá nic společného se slečnou Thorne nebo s OnlyFans. Začáčkem měsíce jsme se slečnou Thorne hovořili o potenciální spolupráci, kdy bychom někdy ve vzdálené budoucnosti připravili projekt, který by se soustředil na její život a okolnosti, které vedly k tomu, že se rozhodla založit účet na OnlyFans. Během telefonátu jsem jejímu týmu radil, aby se poradil se sexuálními pracovnicemi a k celému projektu přistoupil tak, aby nepoškozoval pracovnice v sexuálním průmyslu. Žádným dalším způsobem jsem do projektu zapojený nebyl. Jsem spojenec [sexuálních pracovnic] a celou kariéru jsem zasvětil vyprávění příběhů, které destigmatizují a normalizují životní styly, které jsou jsou terčem útoků. Nikdy bych neudělal nic, co by mohlo komunitě ublížit, takže vězte, že zprávy [o mojí spolupráci] opravdu nejsou pravdivé.“

Po tom, co se Bella Thorne stala na platformě OnlyFans hitem, se zvedla vlna nevole stávajících producentek obsahu. Ty si stěžují, že jim Thorne kazí byznys a mění pravidla hry, když si od uživatelů nechá platit za fotky a videa, kde není zcela obnažená. Platforma OnlyFans také čerstvě změnila producentům podmínky užívání (pozdější vyplácení peněz, nižší maximální výše předplatného) a předpokládá se, že to opět souvisí s nástupem Thorne.

Původní zpráva z 27. 8.: Herečka Bella Thorne se ve světě filmu bůhvíjak neprosadila, leč i tak na sebe opakovaně strhává pozornost. Bývalá Disneyho hvězdička se zapsala do povědomí diváků díky seriálu pro mládež Shake It Up a posléze se objevila ve filmech jako The Babysitter, Stíny mezi námi či Půlnoční láska. Loni se rozhodla, že si zkusí režii a natočila krátkometrážní (pornografické) drama  Her & Him, které pojednává o sexuálním střetnutí partnerského páru a mělo by ztvárňovat submisi a dominanci v sexu i ve světě jako takovém. Pro herečku bylo složité najít financování, pročež pomocnou ruku nabídl server PornHub a jeho Visionary Director’s Series, jež zve režiséry "zvenčí", aby do světa porna přinesli něco nového, často tedy nějaké umělecké ambice.

Nedávno si Thorne připsala další úspěšný zářez. Na lechtivé platformě OnlyFans, kam více či méně známé osobnosti umísťují exkluzivní obsah viditelný pouze předplatitelům, zaplatili uživatelé za její fotky za první týden takřka dva miliony dolarů. Dokonce se stalo, že za jeden den utržila přes milion dolarů. Thorne má aktuálně na profilu 25 fotek a 7 videí, přičemž lze dle profilovky odhadnout, že půjde o třaskavé materiály.

OnlyFans

Vzhledem k tomu, že má Thorne evidentně solidní fanouškovskou základnu, rozhodla se natočit o zkušenosti s platformou OnlyFans celovečerní film. I když je projekt teprve v plenkách, už se šušká o tom, že by se jej mohl chopit režisér a scenárista Sean Baker, jenž má na kontě snímky jako Starlet či The Florida Project. Pravděpodobně je však realizace pro tuto chvíli v nedohlednu.

Zdroje: Sean Baker, MW

Foto: Netflix (ilustrační, ze snímku The Babysitter)

Galerie: 7

Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu Bývalá Disneyho hvězda Bella Thorne boduje na platformě "pro dospělé" a chystá o ní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest