Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman

Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
I pokračování oscarového superhrdinského bijáku bude přetékat pavoučími schopnostmi.

Už delší dobu se mluví o tom, že se dočkáme celovečerního filmu s Jessicou Drew, alias Spider-Woman, další z řady superhrdinů, kteří mají obdobné superschopnosti jako Peter Parker. O tom, jak to nakonec s hraným snímkem dopadne, stále nevíme nic bližšího. Zatím se však můžeme těšit alespoň na animovanou verzi postavy.

Spider-Woman totiž rozšíří obsazení snímku Spider-Man: Paralelní světy 2. Už první film stál na tom, že se v něm potkávala celá řada různých Spider-Manů. Peter Parker (Chris Pine) hrdinně položil svůj život v boji s Goblinem. Štafetu po něm měl převzít Miles Morales (Shameik Moore), jeho podstatně mladší nástupce. Ten se na úkol až tak necítil, naštěstí dostal k ruce jako mentora postaršího Parkera z paralelního vesmíru (Jake Johnson). A rychle se přidali i další hrdinové: Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Ham (John Mulaney), Peni Parker (Kimiko Glenn) nebo Spider-Man Noir (Nicolas Cage).

Pro chystané pokračování byl zatím potvrzený návrat pouze u Shameika Moora a Hailee Steinfeld, dvojku však nově doplnila Issa Rae, jež ztvární již zmiňovanou Jessicu Drew, alias Spider-Gwen. Issa se skvěle uvedla seriálem Nesvá, jenž sama napsala a ztvárnila v něm hlavní roli, ve filmu dostala příležitost předvést svůj komediální talent například ve snímku Dokud nás vražda nerozdělí.

Pokračování režírují Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson, scénář napsali opět Phil Lord a Christopher Miller ve spolupráci s Davidem Callahamem (Zombieland 2, Wonder Woman 1984, Shang-Chi). Snímek bude uvedený 27.10. 2022.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy 2: Našla se představitelka Spider-Woman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest