The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA

The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Skova film napsala i zrežírovala. Koukněte se v prvním traileru, jak se jí se se zbraní dařilo.

Gia Skova byla pro herectví objevena už v jejích 12 letech. Své největší úspěchy dlouhodobě slavila ve světě modelingu, herectví ji ale zjevně bavilo, protože hrála i v ruském divadle a za své role získala několik ocenění. Jako modelka se objevila na obálkách prestižní magazínů jako Vogue, InStyle, Vanity Fair, Esquire, GQ nebo Cosmopolitan, v roce 2012 přesídlila do USA, kde se víc a víc věnovala herecké profesi.

Zatím se nemůže pochlubit žádným výraznějším zářezem, ale třeba to změní novinkou The Serpent, v níž nehraje pouze hlavní roli, ale také snímek produkuje, napsala jej a režíruje. Tomu se říká skutečně srdcový projekt. S kaskadérskými sekvencemi pomáhá J.J. Dashnaw, jenž má letité zkušenosti jako dublér a jako koordinátor dostal příležitost u chystaného Star Wars seriálu The Book of Boba Fett, takže si v Hollywoodu svými schopnostmi zjevně získává dobré jméno. Snad je v dobrém světle předvede i právě ve snímku The Serpent.

To můžete posoudit ve zveřejněném traileru, v němž snímek působí jako poměrně tuctová špionážní akce. Výraznější jsou snad jedině heroické pózy hlavní hrdinky, což by mohlo vycházet z Giiny druhé profese. Ve snímku hraje Lucindu Kavsky, agentku CIA, v agentuře jednu z nejnebezpečnějších. Zvláštní mise se šeredně pokazí a hrdinka přitom přijde na to, že ji podrazili vlastní kolegové. Postupně rozmotává zákeřný plán, nebezpečnou pavučinu lží a masivní spiknutí.

Snímek bude postupně nasazován od 18. června, uvidíme, zda se v nějaké podobě probojuje i k nám.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 5

The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu The Serpent: Modelka Gia Skova si zahrála ostrou agentku CIA | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest