Rychle a zběsile 7: Dwayne The Rock Johnson se vrátí

Rychle a zběsile 7: Dwayne The Rock Johnson se vrátí | Fandíme filmu
A změnil nějak příchod nového režiséra Wana směr, jakým se série bude ubírat?

Rychle a zběsile 7 je hotová záležitost a studio je s šestkou spokojené natolik, že nehodlá ani trochu otálet a chce sedmičku uvést už příští léto. Natáčení tak začne letos o prázdninách, což se ukázalo být menším problémem pro Dwaynea Johnsona, který v rozhovoru uvedl, že v té době má už nasmlouvaného nového Herkula, takže není možné, aby točil jiný film. Universal si ale nechá jednu z největších hvězd utéct jen těžko a producent Neal Moritz teď potvrdil, že se The Rock filmu zúčastní. Těžko říct, jak to hodlá studio zařídit, s největší pravděpodobností rozvrh natáčení uzpůsobí tak, aby Rockovy scény přišly na řadu teprve v době, kdy už bude Hercules hotový.

Možná je také dobré si povšimnout formulace, že se Johnson ve filmu „objeví“. Že by měl vyšetřovatel Hobbs ve filmu podstatně menší úlohu než doposud? Přesně řečeno Moritz uvedl, že „Rychle a zběsile 7 je nová kapitola, ale The Rock se v ní objeví také“. Slova o nové kapitole bych ale nebral tak, že doposud známé spoilery neplatí, spíš to znamená, že v takto nastíněné zápletce zkrátka pro zákony ctícího policajta není příliš prostoru. Dále producent prohlásil, že se opravdu začne točit letos v létě, a že o směřování filmu už mají producenti jasno delší dobu.

To si ale malinko protiřečí s dalším vyjádřením, kdy Moritz uvedl, že o Jamesovi Wanovi měli okamžitě jasno, když vstoupil do místnosti a „představil jim svou vizi“. Samozřejmě můžeme pouze spekulovat o tom, že se bavíme o koncepci akčních scén nebo způsobu natáčení. Jinak si totiž lze jen těžko představit, že relativní malá ryba dostane do rukou sedmý díl našlápnuté série, která momentálně perfektně funguje, scénář je dávno hotový a za dva měsíce se má začít točit a do toho nováček všeho začne „představovat svou vizi“. Bude zajímavé sledovat, jestli opravdu bude Sedmička jakýmkoliv způsobem jiná a jedinečná nebo jde jen o takové ty běžné promo řeči. Do těch lze samozřejmě řadit i další chvála Jamese Wana, který prý v hororech a thrillerech definitivně dozrál k tomu, aby točil velkou akci, je to báječný režisér a tak dále.

Co se další budoucnosti týče, Moritz zmiňuje skutečnost, že v sérii je nepřeberné množství postav, takže vždycky půjde najít směr, kterým se série přeorientuje. Buď by to šlo dělat podobným způsobem jako v televizních seriálech, kdy sice v každém díle najdeme většinu postav, ale důraz je pokaždé kladen na nějakou jinou, nebo by se prostě dalo v nejhorším případě natočit levnější pokračování bez hlavních hvězd. Zkusilo se to už ve trojce a částečně i ve dvojce, takže než série jednoho dne umře úplně může ji studio ždímat třeba takhle. V diskusi dejte vědět, s kterou z postav mimo trojice Johnson, Diesel, Walker byste nejraději viděli vlastní spin-off.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest