Rychle a zběsile 6: Jason Statham vstoupí na scénu!

Rychle a zběsile 6: Jason Statham vstoupí na scénu! | Fandíme filmu
Justin Lin hodlá mezi Rychle & zběsile "šest" a "sedm" vměstnat události z Tokijské jízdy, tudíž film z roku 2006 bude více integrován do série.

POZOR SPOILERY! Ač se pohybujeme v rovině spekulací, následující řádky mohou obsahovat zásadní spoilery vedoucí k vyzrazení konce Rychle a zběsile 6. Čtěte a klikejte jen na vlastní nebezpečí. Netvrdíme, že to takto bude, ale možné to je!

O (ne)účasti Jasona Stathama v úspěšné sérii Rychle a zběsile se napsalo mnoho. Herec se se studiem údajně na kontraktu nedohodl, leč bližší vysvětlení jsme nedostali. Pokud patříte k fanouškům, kteří neúčast holohlavého drsňáka oplakali, máme pro vás dobrou zprávu. Jason se s velkou pravděpodobností v Rychle a zběsile 6 objeví, ač se bude jednat zřejmě o krátkou potitulkovou scénu, jež bude startovacím můstkem pro plánovanou "sedmičku". A právě tato sekvence též povede k lepšímu začlenění Tokijské jízdy do naftou nasáklé ságy, poněvadž odkáže na důležitou událost, která se ve "trojce" odehrála. Příběhová chronologie by tudíž měla být následující: F&F1, F&F2, F&F4, F&F5, F&F6, F&F3, F&F7. Vypadá to trochu jako guláš, ovšem ta časová souslednost je ve světle dalších informací celkem logická.

A jak do toho celého zapadá Statham? Jak jistě všichni dobře víte, hlavním padouchem v "šestce" bude Luke Evans alias Owen Shaw. Jeho kriminální a velmi drahé vylomeniny donutí speciálního agenta v podání Dwayna Johnsona, aby uzavřel s partičkou kolem Vina Diesela přátelskou dohodu, která má našim hrdinům zaručit beztrestnost v případě, že dopomohou k Owenově polapení či likvidaci. Pravděpodobně nikdo na planetě Zemi nepochybuje o úspěchu této mise, takže Evansova postava asi dostane nepěkně nakopáno (a možná bude i hůř). A v tu chvíli nastupuje na scénu Ian Shaw (Statham), tedy bratr "šestkového" záporáka, jenž se na čerstvě očištěné ex-kriminálníky velice zlobí. Aby vzbudil jejich pozornost, provede jednomu z Dieselových kámošů nepříjemnou věc a hned se s tím i pochlubí. To bude současně okamžik, kdy bude odkázáno na nemilou skutečnost ze snímku Rychle a zběsile (3): Tokijská jízda. Bystří i bez videa tuší, leč samotná spojitost se Stathamem, který ve "trojce" samozřejmě fyzicky nevystupuje, bude vykonstruována a vysvětlena až zpětně. Právě zde by pak mělo začít Rychle a zběsile 7, v němž se Ian bude chtít krutě pomstít za smrt svého bratříčka. Dopředu říkám, že nevím, zda se to přesně takto odehraje, nicméně v podobném duchu hovoří už delší dobu různé zdroje, takže pravděpodobnost je více než slušná.

Tak jak se vám tato "stathamovská" synopse pozdává?

Zdroje: CinemaBlend, PerezHilton

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest