Lovec Kraven: Další nástupce Venoma našel představitele

Lovec Kraven: Další nástupce Venoma našel představitele | Fandíme filmu
Marvel Comics
Série filmů o Spider-Manových záporácích pokračuje. Mocný lovec šelem byl obsazen.

Už od dob Amazing Spider-Manů s Andrew Garfieldem v hlavní roli má studio Sony v plánu natočit celou řadu filmů se spidermanovskými záporáky. Tehdy se sice rozpadla hlavní dějová linka se samotným Pavoučím mužem (a v tomhle směru následoval restart pod dohledem Marvelu), ale záměr vyždímat vedlejší postavy ze Spider-Manových komiksů v samostatných filmech stále platí. Zatím jsme viděli Venoma, brzy uvidíme Venoma 2 a Morbia. A dalším do party antihrdinů bude Lovec Kraven.

Mocný lovec šelem, který se v komiksech pokouší ulovit i samotného Spider-Mana, se motá kolem vlastního celovečeráku už několik let. Loni v létě se pro něj konečně našel režisér a teď byla obsazena hlavní role. Kandidátů byla řada. Podle reportéra Justina Krolla z Deadline mělo studio zájem o Brada Pitta, Johna Davida Washingtona, Adama Drivera či už v minulosti zmiňovaného Keanu Reevese. Nakonec ale roli získal Aaron Taylor-Johnson, jenž údajně manažery studia nadchl, když viděli první záběry z chystaného akčního snímku Bullet Train, kde Aaron hrál zabijáka. Taylor-Johnson už má s komiksy bohaté zkušenosti – Ve dvou filmech ztvárnil Kick-Asse, v jednom Quicksilvera.

Jak už bylo naznačeno, Kravenovým hlavním zájmem je obvykle lov Spider-Mana. Zatím není zřejmé, zda se v jeho snímku Spider-Man objeví, anebo se tvůrci nějak obejdou bez něj. Režíruje J.C. Chandor (Den před krizí, Vše je ztraceno, Trojí hranice). Na scénáři postupně pracovali Richard Wenk (Expendables 2, Equalizer 1 a 2) a následně duo Art Marcum a Matt Holloway (Transformers: Poslední rytíř, Muži v černém: Globální hrozba, Uncharted). Datum premiéry snímku je stanoveno na 13. ledna 2023.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana.

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline, Justin Kroll

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest