Na papíře dobrý: Nová komedie o podezřele perfektním vysněném partnerovi

Na papíře dobrý: Nová komedie o podezřele perfektním vysněném partnerovi | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Známá komička Iliza Shlesinger napsala pro Netflix komedii, ve které si zahrála i hlavní postavu. Koukněte na nový trailer.

Streamovací služba Netflix představila skrze čerstvě zveřejněnou upoutávku svou novou romantickou komedii Na papíře dobrý (Good on Paper). Snímek natočila herečka a režisérka Kimmy Gatewood. Scénář napsala komička Iliza Shlesinger, kterou mohou diváci znát z jejích nejrůznějších stand-up vystoupení, jež jsou dostupná ke zhlédnutí rovněž na Netflixu.

Při psaní příběhu se Shlesinger inspirovala u vlastních zážitků, které se jí opravdu staly. Ve filmu si pak vedle psaní scénáře také zahrála hlavní roli – mladou úspěšnou stand-up komičku Andreu Singer, která se roky zaměřovala na budování kariéry, ne už tak moc ale na svůj milostný život. To se změní, když se náhodou seznámí s charismatickým Dennisem (Ryan Hansen), který se zdá být perfektním partnerem. Jenže jak se zanedlouho ukáže, Dennis by tak úplně nemusel být takovým člověkem, za jakého se vydává.

Kromě Shlesinger a Hansena ve filmu dále také hrají například Margaret Cho, Tyler Cameron, Taylor Hill a Rebecca Rittenhouse. Premiéru bude mít Na papíře dobrý na Netflixu 23. 6. Níže se s novou komedií můžete blíže seznámit prostřednictvím traileru s českými titulky.

Podklady, foto: Netflix

Galerie: 3

Na papíře dobrý: Nová komedie o podezřele perfektním vysněném partnerovi | Fandíme filmu Na papíře dobrý: Nová komedie o podezřele perfektním vysněném partnerovi | Fandíme filmu Na papíře dobrý: Nová komedie o podezřele perfektním vysněném partnerovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest