Memory: Stálice akčňáků Liam Neeson jako zabiják, co ztrácí paměť

Memory: Stálice akčňáků Liam Neeson jako zabiják, co ztrácí paměť | Fandíme filmu
Universal Pictures
V právě natáčeném filmu se bude Neeson potýkat s nebezpečnými zločinci, agenty FBI a se ztrátou paměti.

Veterán Liam Neeson přijal roli elitního zabijáka Alexe Lewise v chystaném filmu Memory. Snímek napsal Dario Scardapane (The Punisher, The Bridge) a režíruje ho Martin Campbell (bondovky Casino Royale, Zlaté oko). Film se momentálně točí na lokacích v Bulharsku a vedle Neesona se objeví i pár dalších známých tváří.

Alex je pravou definicí nájemního zabijáka – precizní, diskrétní, smrtící. Když odmítne práci pro zločineckou skupinu, stává se cílem a musí se vydat na lov těch, kteří ho chtějí zabít. Zkušení agenti FBI Vincent Serra (Guye Pearce), Linda Amistead (Taj Atwal) a mexická zpravodajská spojka Hugo Marquez (Harold Torres) jsou pověření vyšetřováním série mrtvých těl, která je vedou k Alexovi, ale také vyvolají hněv místní technologické magnátky Davany Sealman (Monica Bellucci). Všemi pronásledovaný Alex dokáže držet náskok, ovšem potýká se se ztrátami paměti. Jak se detaily rozmazávají a nepřátelé blíží, pochybuje Alex o každém svém kroku a o tom, komu vlastně může důvěřovat.

Námět vychází z knihy De Zaak Alzheimer belgického spisovatele Jefa Geeraertse a inspiruje se také předchozí adaptací s názvem Terč: Zabiják (The Memory of a Killer). Právě z tohoto filmu z roku 2003 je trailer pod článkem. V producentském týmu má Memory posilu v osobě Cathy Schulman, která pomohla vzniknout tříoscarovému filmu Crash.

Zdroje: Variety,

foto: Universal Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest