Fantastická zvířata 3: Čeká nás epické zakončení

Fantastická zvířata 3: Čeká nás epické zakončení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Mads Mikkelsen o spojení svojí verze Grindelwalda s tou Deppovou nebo o remaku oscarového filmu Chlast.

Článek může obsahovat potenciální spoilery pro Fantastická zvířata 3.

Mads Mikkelsen v posledních týdnech hodně mluví s novináři a tématem bývají také Fantastická zvířata 3. Je přitom známou skutečností, že herec ve snímku nahradil Johnnyho Deppa v roli záporáka Grindewalda. Před časem Mikkelsen hovořil o tom, že je potřeba přemostit rozdíl mezi oběma podáními, která se podle Madse musí zákonitě lišit, protože kopírovat kolegu prostě není možné. Tehdy nebylo tak docela zřejmé, co přesně oním mostem (pojítkem) vlastně myslel. V rozhovoru pro Collider už byl o něco málo sdílnější:

Nikdo není zvědavý na to, abych se snaži cokoliv kopírovat. To by okamžitě byla tvůrčí sebevražda. Zvlášť když je předchozí zpracování tak znamenité. Takže všichni čekají, že najdeme jinou cestu. Zároveň ale potřebujeme most mezi [Deppovým] podáním a tím mým. Takže je třeba najít ty mosty (pojítka – pozn. redakce), ať už se bavíme o vzhledu nebo chování. Ale i tak je třeba roli pojmout po svém. Cokoliv jiného by bylo kreativně hloupé.“

Zdá se tedy, že Grindelwala stále v Madsovi uvidíme. A uvidí jej v něm zřejmě i Mlok Scammander (Eddie Redmayne), protože se oba kouzelníci mají podle USA Today střetnout. A to ne jen tak ledajakým způsobem. Mikkelsen s americkým deníkem promluvil a v článku se mimo jiné uvádí, že oba dva herci společný epický závěrečný souboj Fantastických zvířat 3 natáčeli plné tři týdny.

Dánský herec dále v rozhovoru mluvil o tom, že bylo komplikované naskočit do rozjetého vlaku a nahradit takhle výrazného herce. Všichni kolegové se mu však situaci snažili ulehčit a snažili se o to, aby se cítil jako doma. O Indianu Jonesovi 5, do něhož byl obsazený, zatím nesmí Mikkelsen prozradit vůbec nic, ale vyjádřil se alespoň k tomu, že se chystá remake oscarového snímku Chlast, v němž ztvárnil hlavní roli. Mads se domnívá, že natáčet remake obzvlášť takto brzy po původním filmu je ošidné, nicméně Leonardo DiCaprio, jenž by jej měl v nové verzi nahradit, je podle Mikkelsena skvělý herec, který zvládne jakoukoliv výzvu a on už se těší na to, až ho v přepracování Chlastu uvidí.

Fantastická zvířata 3 režíruje David Yates dle scénáře, který sepsali J.K. Rowling a Steve Kloves.V hlavních rolích se představí Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner a Claudia Kim. Datum premiéry je předběžně stanovené na 15. července 2022.

Foto je ilustrační (Fantastická zvířata - Warner Bros.)

Zdroje: USA Today, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest