Armáda mrtvých: Sledujte úvodních 15 minut filmu

Armáda mrtvých: Sledujte úvodních 15 minut filmu | Fandíme filmu
Netflix
Neodkládejte příležitost vidět začátek nového zombie filmu Zacka Snydera, nabídka je časově omezená.

Aby Netflix podpořil premiéru Armády mrtvých Zacka Snydera, zveřejnil na Youtube úvodních 15 filmu, které po omezenou dobu (cca do pátku) půjde přehrát. Nejprve se dočkáváme počátečního incidentu. Americká armáda převáží nebezpečnou zásilku z nechvalně proslulé Oblasti 51. Když dojde k nehodě, hulkovité stvoření uteče z bezpečnostního boxu a začne všechny kolem sebe měnit v zombies. Následují úvodní titulky, které jsou pojaté jako hororový videoklip. V rytmu hudby sledujeme, jak se nákaza začala šířit po Las Vegas a jak město bylo odříznuté od zbytku světa.

Co nám patnáctiminutovka napovídá o filmu? Scéna s transportačním konvojem je dobře vystavěná, ale pokud je myšlená vážně, tak je opravdu mizerně napsaná. Tak snad o nadsázku nebude nouze. Titulková scéna je nesmírně energická, zábavně natočená, jen v několika momentech hraje na zbytečně sentimentální notu. A barevné podání zase vypadá hnusně, tak jak je u Zacka Snydera zvykem. Režisér si prostě libuje ve vyšisovaných, mdlých barvách a leklém nasvícení, které všemu dává patinu laciného digitálního triku. Škoda, k vyloženě rozjuchaným záběrům posmutnělá paleta vůbec nesedí.

Na zbytek filmu si musíme počkat do 21. 5., kdy bude k vidění na Netflixu. Zatím si můžete přečíst, co o snímku říkají zámořští novináři.

Akční horor Army of the Dead se odehrává v době, kdy ve Spojených státech propukla zombie nákaza. Děj je situovaný do Las Vegas, kde se dá dohromady skupinka žoldáků a společně se vydají do karanténní zóny, aby tam spáchali největší loupež v dějinách. Režíruje Zack Snyder. Hrají Dave Bautista, Ella Purnell, Hiroyuki Sanada, Matthias Schweighofer, Omari Hardwick, Garret Dillahunt. Film uvede 21. 5.  Netflix.

Podklady a foto: Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest