Tom Cruise přibližuje nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry

Tom Cruise přibližuje nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Když se rozhodnete na motorce seskočit ze skály, může se pokazit celá řada věcí.

Natáčení Mission: Impossible 7 pořád ještě není zcela u konce. A ačkoliv k premiéře snímku dojde až za rok, v posledních dnech byly zveřejněné nové fotografie a podrobnosti. Ve středu pozornosti jsou dvě věci: Parní vlak a Tom Cruise na terénní motorce. A protože projíždění divokou krajinou je Tomovi málo, má pro nás připravený daleko bláznivější motocyklistický kousek. Agent Ethan Hunt ve filmu na motocyklu seskočí ze skály a za letu otevře padák. Cruise vypověděl, že na akci trénoval měsíce a byl to nejnebezpečnější kaskadérský výstup jeho kariéry. Proč?

Kdyby byl vítr příliš silný, odfouklo by mě to z rozjezdové rampy. Problém byl také s helikoptérou, [která seskok natáčela], protože jsem jsem nechtěl, aby mě trefil nějaký kamínek v momentě, kdy se řítím po rampě v plné rychlosti. Nebo kdybych vyletěl [z rampy] nějak divně, tak jsme netušili, co by se stalo s motorkou. Po odlepení z rampy jsem měl asi šest vteřin na to, abych otevřel padák, který se mi nesměl zamotat do motorky. Kdyby se to stalo, neskončilo by to dobře.

Cruise se také vyjádřil k tomu, jak ostře seřval členy štábu, kteří porušili covidové bezpečnostní protokoly (na internet unikla nahrávka). Na kolegy nekřičel před celým štábem, ale vzal si je stranou. To, jakým stylem je seřval, už zpátky nevezme a připouští, že v ten moment byl emotivní. Hodně toho bylo v sázce, produkce už měla za sebou dvě předchozí přerušení kvůli Covidu a jemu běželo v hlavě, kolik lidí by to ovlivnilo, kdyby museli natáčení přerušit znovu. Od známého výstupu už každopádně natáčení nikdy přerušeno nebylo a snad se zdárně blíží ke konci.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 26. 5 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Empire I, II

Galerie: 2

Tom Cruise přibližuje nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry | Fandíme filmu Tom Cruise přibližuje nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest