Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách

Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Štáb ikonických benátských vodních kanálů využívá naplno.

Populární špionážní série Mission: Impossible je již léta neodlučně spjata především s nespočtem náročných kaskadérských kousků, kterých se ujímá hlavní hvězda Tom Cruise. A již dlouhou dobu je jasné, že ani nejnovější sedmý díl nebude žádnou výjimkou. V posledních měsících, kdy probíhá natáčení, se herec již stihl dostat na střechu jedoucího vlaku nebo skočit s motorkou ze srázu

Aktuálně se produkce nachází v Itálii. Nedávno se podívala do Říma, kde se natáčela divoká automobilová honička, a nyní se přesunula do Benátek. Město je samozřejmě známé především svými vodními kanály, kterých štáb musel přirozeně využít. Na nových fotografiích můžeme tedy spatřit Cruise přeskakujícího vedle sebe stojící lodě. Oproti dřívějším kaskadérským kouskům se sice v otázce šílenosti možná jedná o viditelný pokles, stále před námi však již na první pohled stojí zábavná akční scéna. Další fotografie pak ukazují i scény s postavou Ilsy Faust (Rebecca Ferguson).

Dále si můžete prohlédnout nové fotografie z již zmíněného natáčení v Římě.

Díky sociálním sítím rovněž víme, že se v Benátkách nenachází pouze Cruise, ale i další herecké hvězdy - Hayley Atwell, Pom Klementieff nebo Simon Pegg. Nové fotky z města rovněž sdílel režisér filmu Christopher McQuarrie. Všechny snímky naleznete v galerii.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Titulní foto je ilustrační z Mission: Impossible 5.

Galerie: 7

Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise předvádí další kaskadérské kousky v Benátkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest