Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové

Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu nové oficiální fotky z natáčení s parní lokomotivou.

Nedávno jsme viděli fotky z natáčení v Británii, kde Mission: Impossible 7 točila scény s parním vlakem. Teď studio skrz magazín Empire fotky z místa činu zveřejnilo také oficiálně. Fotka Toma Cruise, který v obleku stojí na mašině, je impozantní, ale člověk si skoro říká, zda neslouží pouze k propagačním účelům. Na střeše vlaku jsme Toma mohli vidět také v taktickém černém úboru a převlékání do honičky příliš nezapadá. Tom má taktický oděv také na fotkách s motorkou, na níž viditelně jezdí kolem vlakové trati. Zároveň to vypadá, že má na zádech padák. Je právě tohle součást scény, která vyvrcholí seskokem na motorce ze srázu? Bude snad agent Hunt po sjezdu ze skály plachtit padáme na střechu vlaku? Tak či tak se rozhodně máme na co těšit.

Těšit se můžeme díky tomu, že natáčení i za nepříznivých podmínek pokračovalo. Cruise se o natáčení během pandemie rozpovídal pro Empire blíže:

Vyprodukoval jsem něco mezi 30 a 40 filmy. Jsem zodpovědný za tisíce, možná desetitisíce pracovních míst. Všichni kamarádi z oboru, lidi z distribuce i členové štábu mi říkali: ‚Co budeme dělat? Mohl bych přijít o dům!‘ Tak jsem studiu i [filmovému] průmyslu řekl: ‚Vracíme se. Vrátíme všechny zpátky do práce. Letos v létě začneme točit. A přijdeme na to, jak to udělat bezpečně.‘ Byla to [práce] na sedm dní v týdnu nonstop. Neustále se potýkat se zjitřenými emocemi všech zúčastněných a pomáhat jim situaci překonat. Museli jsme vytvořit protokoly pro studia i pojišťovací společnosti. A také spolupracovat s vládními nařízeními jednotlivých zemí. Vysvětlit jim, jak budeme u nich natáčet. Občas někdo říkal: ‚To se nepovede.‘ A já pořád opakoval: ‚Povede.‘“

A povedlo. Štáb za to vděčí přísným protokolům, kdy členové štábu museli praktikovat sociální distancing, nosit masky, žít v bublinách, mít na každého herce vyhrazeného samostatného maskéra, izolovat všechny samostatně na hotelích, nechat je samostatně jezdit na plac a v případě potřeby kohokoliv okamžitě poslat do karantény. Jak vážně Cruise dodržování pravidel bral, dokládá i starší incident z natáčení, při kterém členy štábu za porušení pravidel seřval jak malá děcka.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroje: Empire I, II

Galerie: 4

Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise hovoří o natáčení v době covidové | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest