Joker má dostat pokračování

Joker má dostat pokračování | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Nemá být součástí širšího komiksového světa DC, stejně jako třeba nově chystaný Superman.

Joker se točil v době, kdy DC filmy tvořily provázaný svět a byly plné drahých triků. Tohle byla bokovka. Samostatný snímek s nižším rozpočtem, vlastně kriminální psychologické drama. Uzavřený příběh. Snímek ale nečekaně utržil více než miliardu dolarů a tak se nepřekvapivě čas od času objevují zprávy o tom, že vznikne pokračování. Naposledy takové tvrzení uvedl The Hollywood Reporter, v rámci svého delšího článku. V tom uvádí, že ačkoliv Warner stále zasazuje DC filmy do společného univerza, netýká se to připravovaného The Batmana a Jokera.

Další snímek, jenž nemá mít nic společného s hrdiny představenými ve filmech Zacka Snydera, má být nový Superman od scenáristy Ta-Nehisi Coatese, o němž jsme se poprvé dozvěděli letos v únoru. Tehdy jsme se doslechli, že nově roli ztvární černošský herec a novináři připomínali, že už v minulosti byl na stol projekt černošského Supermana, jehož měl ztvárnit Michael B. Jordan. Ten v nedávném rozhovoru prozradil, že s novou verzí nic společného nemá, a tak se magazín The Hollywood Reporter rozhodl vypátrat, co už je vlastně u nového projektu dané.

Ačkoliv snímek produkuje J.J. Abrams, v žádném případě by neměl režírovat. Do téhle pozice chce studio určitě černošskou osobnost. The Hollywood Reporter spekuluje, že snímek bude svého režiséra vybírat ze zhruba stejného seznamu jako nový marvelovský Blade, jenž se také pomalu chystá do výroby. Scénář nového Supermana má být dokončený až v prosinci a je možné, že režisér se bude hledat teprve potom. Blade prý také zatím nijak nekvaltuje. Jeden čas se měl točit už letos na podzim, ale nově se první klapka odsunula na červenec 2022. To znamená, že v roce 2023 bychom se Bladea mohli dočkat.

Podle The Hollywood Reporteru má nový Superman vycházet z původních komiksů a důležitý by zřejmě měl být příchod Kal-Ela z Kryptonu na Zemi. Scénář je stále ve fázi vývoje, kdy se může leccos měnit, avšak jednou ze zvažovaných možností údajně je zasazení příběhu kamsi do minulého století.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Joker má dostat pokračování | Fandíme filmu Joker má dostat pokračování | Fandíme filmu Joker má dostat pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest