Bleskovky: První foto z natáčení She-Hulk

Bleskovky: První foto z natáčení She-Hulk | Fandíme filmu
Marvel Comics
Vřískot 5 dává pozor na spoilery, Sebastian Stan chce být wrestler, restart Sám doma má skoro dotočeno a další krátké zprávy.

Bleskovky jsou rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Aquaman 2: Koho by mohl hrát nově obsazený Pilou Asbæk

Natáčení druhého Aquamana začne v létě, casting na nové role tak běží, a nedávno byl jako první nová tvář obsazen dánský herec Pilou Asbæk (Game of Thrones, Ghost in the Shell). Do jaké role oficiálně nevíme, server GWW však na základě dostupných informací odhaduje, že by se mohl zhostit role záporáka jménem Fisher King. To je v komiksech vůdce teroristické organizace N.E.M.O. jež úzce spolupracuje s Black Mantou, který se v podání Yahya Abdul-Mateena II také ve dvojce vrátí. (Zdroj: TheGWW)

Pátý Vřískot se snaží eliminovat spoilery jak jen může

Hororová série Vřískot (v originále Scream) patří mezi klasiky žánru. Všechny čtyři dosavadní filmy režírovala hororová ikona Wes Craven, pro něhož čtvrtý díl z roku 2011 byl úplně posledním filmem než nás v roce 2015 opustil. V příštím roce, tedy 11 let po čtyřce, nás čeká čtvrtý díl, tentokrát od režisérské dvojice Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett (Krvavá nevěsta). Vzhledem k tomu, že minulé filmy postihlo hned několik úniků informací, zde tomu tvůrci chtějí předejít. Nejen že vzniklo hned několik scénářů, v právě probíhající postprodukci dokonce vzniká hned několik střihů klíčových scén. Ve filmu se pak vrátí hlavní postavy série v podání Courteney Cox, Davida Arquetta a Neve Campbell. (Zdroj: Collider)

Sebastian Stan má zájem o roli legendárního wrestlera

Americký herec rumunského původu Sebastian Stan je momentálně nejznámější díky své roli Winter Soldiera v rámci Marvel filmů. Cizí mu však nejsou ani menší projekty, a při propagaci jednoho z nich, dramatu Monday, byl svým hereckým kolegou Paulem Walter Houserem dotázán, na jakém příštím projektu by s ním nejradši spolupracoval. A Stan neváhal a prozradil, že by velmi rád natočil životopisný film o Ricu Flairovi, legendárním wrestlerovi jenž strávil v ringu skoro 40 let. Stan je známý wrestlingový fanda, a dříve dokonce Flaira v jedné inscenaci veřejně předváděl. V blízké budoucnosti se tak podle svých slov vidí v nějakém takovém projektu z wrestlingového prostředí. (Zdroj: Collider)

Restart série Sám doma je skoro dokončený

Série Sám doma, jmenovitě tedy první dva díly s Maculayem Culkinem, jsou dnes již vánoční klasikou pro nejednu domácnost na světě. Mladého herce vystřelila role do výšin, a vůbec se jedná o obecně oblíbené komedie. Jenže dnes není nic svaté, a tak Disney momentálně připravuje restart určený pro streamovací službu Disney+. A ten by každou chvílí měl dokončit své natáčení, jak naznačil herec Kenan Thompson. Ten potvrdil, že má za sebou post-synchrony, což většinou bývá jeden z posledních kroků k úspěšnému ukončení natáčení. Datum premiéry zatím známo není, film však má na starosti režisér Dan Mazer (Děda je lotr), a obsazení filmu čítá jména jako Rob Delaney či Ellie Kemper, hlavní dětskou postavu pak ztvárnil Archie Yates (Jojo Rabbit). Maculay Culkin se pak údajně objeví v cameu jako Kevin McCallister. (Zdroj: Watch What Happens Live)

Jeden ze skřetů prožil při natáčení Pána prstenů panický záchvat

I 19 let po uvedení legendární trilogie Pán prstenů do kin se herci občas svěří se zajímavými historkami z natáčení. O jednu takovou se podělil herec Stephen Ure, jenž ztvárnil skřeta jménem Grishnakh ve Dvou věžích. Během natáčení bitevní scény mezi skřety a uruk-hai podle svých slov dostal panický záchvat, zničehonic ztratil svůj polykací reflex a začal hyperventilovat. Problém byl v tom, že měl na sobě kila prostetického makeupu, a nemohl absolutně nikomu říct co se děje. „Byl jsem tak 3 vteřiny od toho, abych si svůj umělý obličej serval dolů abych mohl dýchat. Nakonec jsem zničehonic popadl dech a vše bylo v pořádku. Kdybych však makeup ze sebe strhnul, byl by to jeden natáčecí den pryč a produkce by tím přišla o tisíce dolarů.“ (Zdroj: Thrillist)

První foto z natáčení She-Hulk

V americké Atlantě už několik týdnů běží natáčení She-Hulk, nové Marvel série, v níž bude vystupovat sestřenice Bruce Bannera, Jennifer Walters. Ta se taktéž změní v zelenou bytost s velkou silou. Na první fotografii z natáčení zatím můžeme její představitelku Tatianu Maslani vidět v civilu:

Zdroje: Thrillist, Watch What Happens Live, Collider, Collider II, The GWW,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest