Secret Invasion: Emilia Clarke míří ze Hry o trůny k Marvelu

Secret Invasion: Emilia Clarke míří ze Hry o trůny k Marvelu | Fandíme filmu
HBO
Marvel nabírá silné obsazení pro svoji špionážní hru plnou dvojníků.

Tajná invaze (Secret Invasion) nabírá posily ve velkém. Včera jsme tu měli zprávu o tom, že si tvůrci vyhlédli do jedné z hlavních rolí královskou Olivii Colman. Uplynul sotva den a je tu další velké jméno pro chystaný paranoidní thriller plný dvojníků a mimozemšťanů. Castingové oddělení zůstalo na britských ostrovech a vyhlédlo si tam Emilii Clarke. Také v tomhle případě platí, že smlouva ještě nebyla definitivně podepsána, ale mělo by jít pouze o formalitu. Zprávu jako první přinesl magazín Variety.

Zatím nebylo odhaleno, jakou roli Emilia ztvární, avšak už když byl vypsaný casting na Emiliinu roli, tak se spekulovalo o tom, jestli náhodou „mladá žena“, kterou tehdy štáb hledal, není Abigail Brand. Abigail je klíčovou figurou v rámci komiksového podání Tajné invaze. Jde o významnou tajnou agentku, která byla součástí jak S.H.I.E.L.D.u, tak S.W.O.R.D.u. Na oficiální potvrzení toho, jakou roli Emilia v Secret Invasion ztvární, si však zatím musíme počkat.

Herečka je nejznámější díky roli Daenerys Targaryen ve Hře o trůny. Mimo seriál nikdy nedosáhla už tak výrazného úspěchu, i když jsme ji mohli vidět v několika prominentních snímcích, především v Terminátorovi: Genisys a Solo: Star Wars Story.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet.

Foto: Marvel

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest