Killing Field: Na Bruce Willise čeká střet zločinců s policií na odlehlé farmě

Killing Field: Na Bruce Willise čeká střet zločinců s policií na odlehlé farmě | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Nový akční thriller s Brucem Willisem nabírá obsazení dalších rolí. Opět to zavání béčkovými vodami.

Připravovaný akční thriller Killing Field odhalil své obsazení. Vedle Bruce Willise si v něm zahrají také Kate Katzman, Donna D’errico (Polibte nevěstu, seriál Brooklyn 99), Swen Temmel (seriál The Bay) a Zack Ward (seriál Z Nation). Informaci o obsazení přinesl server Deadline. Neuvedl, jaké konkrétní role si čtveřice zahraje, ale zdá se, že jejich postavy budou v příběhu stát proti postavě Willise.

Připravovaný Killing Field je jedním ze tří filmů od studia Emmett/Furla Films, ve kterých si zahraje Bruce Willis. O trojici chystaných projektů jsme vás informovali loni v červenci, kdy herec podepsal se společností smlouvu a došlo k oznámení spolupráce. Vedle Killing Field se u studia chystají s Willisem také filmy Out of Death a Run of the Hitman.

O Killing Field se toho kromě nově oznámeného obsazení zas tolik neví. Film bude režírovat James Cullen Bressack, který v minulosti točil zejména béčkové horory (například 13/13/13 či Bethany). Scénář napsal Ross Peacock. Premisa filmu se točí kolem muže (Chad Michael Murray), jehož život na poklidné farmě přeruší příchod policisty a páru zločinců. Zatím není jasně zřejmé, kdo si ve filmu zahraje koho. Nejpravděpodobnější se ale zdá varianta, že postava policisty bude ztvárněná Willisem a zločinci zase některými z nově obsazených herců. Datum premiéry zatím známo není.

Úvodní fotka je ilustrační a pochází z filmu Looper.

Zdroj: Deadline, foto: TriStar Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest