She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily

She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Dvě chystané marvelovky doplňují svůj herecký ansámbl.

Dvě marvelovské série jsou v různých pozicích. Ms. Marvel má skoro dotočeno, She-Hulk se teprve blíží k první klapce. Obě dvě superhrdinky nicméně potřebují pro své hrdinské činy další parťáky. Nebo protivníky.

Do She-Hulk byla obsazena Renée Elise Goldsberry, známá především z muzikálu Hamilton. Podle serveru Deadline hraje postavu označovanou jako „Amelia“. Murphy‘s Multiverse doplňuje, že jde o mocnou právničku, která striktně odděluje osobní a pracovní život. Server spekuluje, že jméno „Amelia“ by mohlo být krycí označení pro Mallory Book , což byla v komiksech kolegyně Jennifer Walters (She-Hulk) v právnické firmě a byla proslulá tím, že nikdy neprohrála žádný případ.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

V případě nové postavy pro Ms. Marvel jsou informace ještě omezenější. Servery Times of India a India Today přinesly zprávu, že přední indický herec Farhan Akhtar byl obsazený do marvelovského projektu, který je momentálně natáčení v thajském Bangkoku. Tam točí pouze štáb Ms. Marvel, takže je jasné, že Farhan dostal roli právě tam. Jakou, to zatím není známo. Dle dostupných informací by se v Bangkoku měly točit scény z Palestiny, země, kde má mladá hrdinka kořeny.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Hlavní roli uzmula Iman Vellani. S premiérou se počítá na závěr roku 2021.

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline, Murphy's Multiverse, Times of India, India Today

Galerie: 4

She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily | Fandíme filmu She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily | Fandíme filmu She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily | Fandíme filmu She-Hulk a Ms. Marvel nabírají herecké posily | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest