Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama

Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 9 obrázků
Michael B. Jordan po ztrátě rodiny dokáže myslet jen na pomstu. Stoprocentní soustředění a niterný vztek z něj dělají nezastavitelného agenta.

Špionážní thriller Without Remorse, inspirovaný dílem Toma Clancyho se začíná pěkně rýsovat. První trailer působil trochu kašírovaně, zato ten druhý už je na tom výrazně lépe. Dlouhá ukázka z vězeňské scény nám dává daleko lepší představu o tom, jaký typ akce nás čeká. John Clarke v podání Michaela B. Jordana je takový ten typ moderních bojovníků, jako jsou Jason Bourne nebo John Wick, kteří se snaží využít svojí chytrost a zlikvidovat soupeře co nejrychleji, aby se zbytečně nevystavovali riziku. Zároveň se nebojí ran, které nevyhnutelně přijdou. Dramatické scény dávají vědět, že po ztrátě rodiny je v Clarkovi hluboko zakořeněný vztek a touha po pomstě. A situaci rozhodně nelepší skutečnost, že nadřízení vraždu hrdinovy rodiny zjevně nehodlají řešit. Zároveň je tu pořád několik momentů se zvláštním hudebním doprovodem, kde upoutávka sklouzává k laciné snaze o stylovost, tak uvidíme, jak dopadne výsledný snímek.

Michael B. Jordan ve špionážním snímku Without Remorse hraje Johna Kellyho (později známého jako John Clarke), bývalého elitního Navy SEALa. Komando ruských vojáků mu v odplatě za tajnou operaci zavraždí rodinu a od té chvíle netouží po ničem jiném než po jejich dopadení. Spolu s další členkou Navy SEALs (Jodie Turner-Smith) a nečitelným agentem CIA (Jamie Bell) při honu vrahů nicméně rozkryje tajný plán, který se snaží vyvolat otevřenou válku mezi Ruskem a USA. Hrdina je rozervaný mezi osobní vendetou a loajalitou k vlasti. Pokud chce odvrátit katastrofu a odhalit silné hráče v pozadí celého spiknutí, musí s nepřáteli jednat bez lítosti (without remorse).

Scénář inspirovaný dílem Toma Clancyho napsal Taylor Sheridan (Sicario 1 a 2, Wind River), režíroval Stefano Sollima (Sicario 2, Gomora). Snímek by měl ukázat začátky Johna Clarka, jednoho z nejoblíbenějších hrdinů Clancyho špionážního světa, a nastartovat s ním celou filmovou sérii. Snímek bude 30. 4. uvedený na službě Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 10

Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu Without Remorse: Špionážní thriller v traileru slibuje pulzující akci a osobní drama | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest