Jack Ryan: Akční podraz na fanoušky špionáže

Jack Ryan: Akční podraz na fanoušky špionáže | Fandíme filmu
Už po prvním traileru skalní fanoušci Jacka Ryana kritizovali za to, že je příliš akční. Druhá upoutávka je ještě divočejší.

Neuplynuly ani dva týdny od chvíle, kdy jsme hltali první upoutávku na Jacka Ryana, nový thriller na motivy díla Toma Clancyho, a už je tu další. Mezinárodní trailer nabízí o poznání více akce. Je to však dobře?

Když před lety vystřídal Ben Affleck Harrisona Forda (toho času přední Ryanovu tvář), už tehdy mohl divák pozorovat částečný přerod analytika CIA v akčního hrdinu. Nyní přichází režisér Kenneth Branagh a nový představitel Chris Pine s ještě radikálnější proměnou a z jindy pacifistického a racionálně uvažujícího úředníka Jacka Ryana, se stává doslova mašina na zabíjení.

Není tedy divu, že se proti volnějšímu pojetí dnes již klasické literární i filmové postavy zvedá vlna nevole. Víme, že Jack Ryan není typ hrdiny, který jednou rukou kosí zástupy padouchů, zatímco ve druhé třímá sklenku drahého pití. Jenže ruku na srdce – od filmu požadujeme především dobrou zábavu a té se nám podle nejnovějšího traileru jistě dostane. Pro diváky, kteří k Ryanovi nemají žádný vztah, to platí dvojnásob.

Podle oficiální synopse je příběh zasazený do současnosti, kdy mladý analytik CIA Jack Ryan (Chris Pine) odhaluje teroristický plán Ruska, které má za cíl způsobit kolaps americké ekonomiky. Z nezkušeného úředníka se tak rázem stává špion, který se snaží zachránit svůj život, vztah se snoubenkou Cathy (Keira Knightley) a k tomu ještě ochránit vlast. Pomoci i ochrany se mu dostane od dalšího člena CIA, Williama Harpera (Kevin Costner).

Jak se vám líbí nový trailer? Je řádný přísun akce to, co od snímku očekáváte? Nebo se spíše přikláníte k názoru, že Jack Ryan není žádný Jason Bourne?

Jack Ryan: Shadow Recruit do našich kin dorazí 30. ledna příštího roku. Světovou premiéru si odbude už o měsíc dříve.

Jack Ryan: Mezinárodní trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest