Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry

Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu
Capcom
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel záporáka se rozpovídal o věrném zadaptování populární herní série. A dostali jsme oficiální synopsi.

Letos se koná premiéra dvou filmových rebootů, které byly natočeny podle populárních videoher. Tím prvním je bojový Mortal Kombat a druhým je hororový Resident Evil: Welcome to Raccoon City, kde se ocitneme mezi chodícími mrtvolami. Filmoví tvůrci Mortal Kombatu se dušují, že se věrně inspirovali předlohou. Podobný přístup razili režisér Johannes Roberts a spol. i u Resident Evilu, tak jsme zvědaví, jak obě adaptace ve výsledku dopadnou. Doufejme, že obě dvě budou patřit k těm lepším zfilmovaným kouskům. Původně měla zombie apokalypsa vypuknout 3. 9., ale to už neplatí. Nové datum premiéry připadá na 24. 11.. Společně s datem nové premiéry byla zveřejněna synopse, která zní:

Raccoon City, kdysi vzkvétající domov farmaceutického giganta Umbrella Corporation, je teď umírajícím středozápadním městem. Exodus společnosti zanechal město jako pustinu. Pod povrchem vřelo velké zlo. Když je zlo uvolněno do světa, obyvatelé města se navždy změní a malá skupinka přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu o Umbrelle a přežila děsivou noc.

Onu noc sehraje svou roli také Albert Wesker, jenž je ve videohrách jeden z nejznámějších padouchů a zatápěl také hlavní hrdince ve filmové sérii s Millou Jovovich. Albert Wesker (v galerii) v předloze pracoval pro Umbrellu a byl kapitánem elitní jednotky S.T.A.R.S. v Raccoon City. Jako záporák se odhalil v prvním dílu videohry, kde chtěl zabít členy týmu Alfa jednotky S.T.A.R.S. ve Spencerově sídle (kam se podívá i film) a přiznal vazbu na Umbrellu.

Postavu Weskera v Resident Evil: Welcome to Raccoon City ztvárnil Tom Hopper. Ten si myslí, že fanoušci videohry budou mít z nového filmu radost, protože prý působí jako hra a ještě něco víc. Obratem ale dodává, že by si fandové měli uvědomit, že tvůrci chtěli, aby filmové postavy byly co nejrealističtější a nejpřirozenější. Na vykreslení postav se prý hodně dbalo a Wesker, který podle Hoppera ve hrách působí jako takový agent Smith z Matrixu, nebude výjimkou. Postava má být ve filmu plastičtější a máme se dozvědět, jaký byl Wesker předtím než se stal tím Weskerem, kterého známe z videoher.

Foto: Capcom

Zdroje: Slash Film, Collider

Galerie: 7

Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu Resident Evil: Welcome to Raccoon City - Věrné zpracování hry mění datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest