Avatar: Záporák Quaritch Camerona tak zaujal, že jej vrací do všech pokračování

Avatar: Záporák Quaritch Camerona tak zaujal, že jej vrací do všech pokračování | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Dále je tu první fotka Michelle Yeoh z natáčení. Yeoh v pokračování hraje zbrusu novou postavu.

Článek obsahuje spoilery pro film Avatar!

Záporák prvního Avatara musel většinu diváků bavit. Miles Quaritch je ostrý parchant, je efektivní, nebezpečný, a když se rozzlobí, tak je k nezastavení. Navíc jej ztvárnil extrémně charismatický Stephen Lang, takže není těžké si postavu pozemského komandéra řádně vychutnat. V závěru prvního filmu ale skončil s dvěma obřími šípy v oblasti srdce a vypadal zatraceně mrtvě. Fanoušky tak překvapila zpráva o jeho návratu a od té doby rozvíjely spekulace o tom, jak by k němu mohlo dojít.

Aktuální rozhovor s Langem pro magazín Coming Soon naznačil, že v případě Quaritche nedojde k nějakému přesunu vědomí kamsi „dál“, jako to předpokládáme u postavy Grace Augustine (Sigourney Weaver), ale opět uvidíme Quaritche z masa a kostí. Nebo tak lze alespoň chápat Stephenovo vyjádření o fyzické přípravě na natáčení: „Pro [pokračování] jsem nemusel být tak nabušený. V jedničce jsem byl opravdu velký. V nových filmech jsem štíhlejší...jsem štíhlejší, o tom není pochyb. Ale stejně vyrýsovaný.“ Anebo nám naopak Lang krypticky naznačuje, že z něj bude štíhlý modravý Na'vi?

Bude Quaritch pro diváky ve čtyřech pokračováních stále zajímavý? Na to Lang odpověděl: „Nebudu tvrdil, že je pořád stejný. Je to podle mě naprosto fascinující postava a rozhodně bych se nevracel, kdyby jím úplně stejně nebyl fascinovaný James Cameron a nebyl zvědavý, co s ním dál bude. Kam dál ho ta postava jako režiséra a scenáristu vede? A kam vede mě jako herce? Takže se domnívám, že se určitě můžete těšit napříč čtyřmi filmy na to, v jakém směru bude postava růst a naopak na to, v jakém směru zakrní. Jednoznačně potřebujeme, aby byl zajímavý, abychom na konci ságy mohli říct, že to byla postava, jejíž životní cesta byla opravdu zajímavá, kterou jste rádi prožili. A to se vám snažíme přinést.“

Lang mluví extrémně opatrně, což je skoro dva roky před premiérou naprosto pochopitelné. Máte nějaký tip na to, jakým způsobem se Quaritch vrátí? Dejte vědět v komentářích. Na závěr je tu ještě další fotka ze zákulisí od producenta Jona Landau. Tentokrát je to první pohled na navrátivšího Giovanniho Ribisiho a Michelle Yeoh, jež hraje novou postavu, doktorku Karinu Mogue.

Avatar 2 dorazí do kin 15. prosince 2022. V hlavních rolích se představí Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron.

Zdroje: Coming Soon, Jon Landau

Galerie: 2

Avatar: Záporák Quaritch Camerona tak zaujal, že jej vrací do všech pokračování | Fandíme filmu Avatar: Záporák Quaritch Camerona tak zaujal, že jej vrací do všech pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest