Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí

Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Kevin Feige naznačil, zda se marvelácké série dočkají pokračování a jak budou dlouhé.

Marvelácká minisérie Loki s Tomem Hiddlestonem v roli boha lsti a přetvářky se měla původně představit na streamovací službě Disney+ letos v květnu, ovšem fanoušci komiksovek si budou muset počkat až do 11. června 2021. Zhruba měsíční odklad určitě není žádnou tragédií, vždyť tou dobou budou mít za sebou diváci již nálože v podobě seriálů WandaVision a The Falcon and the Winter Soldier. Ano, okno mezi minisériemi Loki a The Falcon and the Winter Soldier se zvětší, protože dvojka superhrdinů to zabalí už v dubnu, nicméně optimisté mohou doufat, že v květnu dorazí do kin alespoň několikrát odložená Black Widow.

K budoucnosti minisérií obecně se nedávno vyjádřil šéf Marvelu Kevin Feige, jenž přiznal, že vývojové schéma se neliší od toho filmového. Povětšinou se počítá s tím, že by se v budoucnu mělo pokračovat a navazovat. Sice v případě minisérie WandaVision explicitně nezmínil, zda druhá série vznikne, leč v nejobecnější rovině potvrdil, že řada show by se měla dočkat několika řad. Přímo o Lokim žádná zmínka nepadla, avšak v minulosti se o "dvojce" již spekulovalo. Taktéž Feige uvedl, že délka řad se odvíjí mimo jiné od rozpočtu. Jinými slovy, nejde zrovna o lacinou záležitost. I proto má třeba The Falcon and the Winter Soldier "jenom" šest hodinových epizod a u dalších sérií celková minutáž bude dost podobná (ať už se rozloží na šest hodinových nebo vícero kratších epizod).

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. V hlavních rolích Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku a Richard E. Grant. Premiéra proběhne v červnu 2021. Minisérie pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame popadla kosmickou kostku a teleportovala se neznámo kam. 

Zdroj: Deadline, Disney+, Collider

Foto: Marvel Studios

Galerie: 5

Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu Loki: Thorův brácha se lehoulince zpozdí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest