Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu

Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu
AMC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Brosnan možná nahradil mladšího hrdinu. A Noah Centineo odhalil svou komiksovou fyzičku.

Pierce Brosnan už zkusil v kariéře ledacos. Proslavil se jako šarmantní detektiv Remington Steele, od poloviny 90. let byl pátým Jamesem Bondem, zatančil a zazpíval si v Mamma Mia!, v Percym Jacksonovi byl napůl kůň a v ulicích Prahy jste jej mohli potkat při natáčení reklamy na pytlíkový čaj. V chystané komiksovce Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli si Pierce Brosnan vyzkouší úlohu komiksového superhrdiny. Obsazený byl do role Kenta Nelsona, jenž je fanouškům DC komiksů známý spíš jako Dr. Fate – zakládající člen týmu Justice Society of America. Doktorovi speciální magická helma propůjčuje řadu nadlidských schopností.

Už dříve byli do rolí dalších členů Justice League of America obsazeni Aldis Hodge, jako Hawkman, Noah Centineo jako Atom Smasher a Quintessa Swindell jako Cyclone. V jednu chvíli to vypadalo, že by ve filmu mohla vystupovat historicky nejmladší varianta Doktora Fatea – Khalid Nassour. Teď je ale jasně řečeno, že dostaneme Brosnana jako vůbec nejstarší variantu postavy – Kenta Nelsona. Buď tedy dříve došlo v misinformaci nebo někdy od té doby ke změně ve scénáři.

V dalších rolích vystupují Sarah Shani a Marwan Kenzari. Ten by snad měl hrát záporáka filmu, kterým údajně má být Sabbac. Avšak na oficiální vyjádření zatím čekáme. Poslední verzi scénáře napsali Rory Haines a Sohrab Noshirvani, režíruje Jaume Collet-Serra. Natáčení začne v dubnu v americké Georgii. Datum premiéry zatím neznáme, ale film má být uvedený v roce 2023. Na závěr si můžete pustit tréninkové video Noaha Centinea:

  • Vše o filmu Black Adam

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi a Marwan Kenzari. Režíruje Jaume Collet-Serra.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu The son (AMC)

Zdroje: Deadline I, II, ComicBook,

Galerie: 7

Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu Black Adam: Pierce Brosnan si zahraje komiksového superhrdinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest