The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film

The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Flash přišel o tátu, ale našel mámu. Jeho vysněná Iris West se vrátí.

Filmová verze superhrdiny Flashe v podání Ezry Millera měla krátký štěk už v Batman v Superman, pořádně se však nejrychlejší muž na světě divákům představil až v Justice League. Ta čerstvě před několika dny uvedla na HBO svůj čtyřhodinový režisérský sestřih, Flashe tak máme v živé paměti. Už od zmiňovaného představení v Batman v Superman Flash také čeká na svůj samostatný celovečerní film a letos se po řadě odkladů konečně spustí kamery. Už v únoru se tvůrci nastěhovali do ateliérů a začali všechno chystat k natáčení, definitivně by produkce měla podle nejnovějších informací začít v dubnu.

Abyste mohli hrát, potřebujete herce. Ezra Miller v ústřední úloze je jasný, nedávno bylo oznámeno, že se k obsazení připojila Sasha Calle jako Supergirl. Delší dobu je také potvrzené, že se Ben Affleck a Michael Keaton vrátí jako dvě různé verze Batmana. Začátkem března bylo potvrzeno, že v roli Barryho vysněné Iris West se vrátí Kiersey Clemons, jež se v roli poprvé představila právě v rozšířeném sestřihu Justice League (v kinoverzi chyběla). Naopak se nevrátí Billy Crudup v roli Barryho otce. Herec se nemůže zúčastnit kvůli natáčení seriálu The Morning Show. Role bude přeobsazena.

Zcela nově byla obsazena role Barryho matky, která je pro příběh klíčová. V komiksové předloze maminka zemřela, když byl Barry malý. V současnosti se rozhodne, že se prostřednictvím své super rychlosti vrátí v čase, aby ji zachránil. To ale vytvoří efekt motýlích křídel a vzniká paralelní realita, kde je celá řada věcí úplně jinak. Roli získala Maribel Verdú, známá především ze snímků Faunův labyrint a Mexická jízda. O castingových novinkách jako první informoval The Hollywood Reporter.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: The Hollywood Reporter I, II

Galerie: 8

The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu The Flash: Superhrdina z Justice League obsazuje svůj sólo film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest