The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League

The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
V Lize spravedlnosti měla postava malý prostor. Třeba v The Flashovi stráví více času. A objeví se další člen Justice League?

Popravdě musím říct, že mě zpočátku The Flash moc nezajímal, ale od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že se v něm má objevit Michael Keaton coby stárnoucí Batman, jsem o něj hned projevil větší zájem. Sólovce se najednou podařilo vzbudit silnější zvědavost a snad nás v ní čekají velké věci díky zásadní události zvané Flashpoint.

V komiksové verzi Flashpointu Barry Allen cestuje do minulosti, aby zachránil život vlastní matce, jenomže zároveň vytvoří paralelní realitu. Obdobná událost ve filmu má alespoň částečně restartovat filmové DC universum a otevřít dveře k tzv. multiversu, souhrnu paralelních vesmírů s alternativními verzemi superhrdinů. Tímto se tvůrcům nabízí možnost přivést na scénu některé další postavy, s nimiž jsme ve filmech ještě neměli tu čest.

Henry Allen není nová postava, ale vzhledem k tomu, že jde o Barryho příběh, se dá jeho přítomnost v The Flashovi celkem čekat. Otec Barryho se na pár minut objevil v Lize spravedlnosti, kde si neprávem odpykává trest za vraždu své ženy a Barryho matky Nory. Roli ztvárnil Billy Crudup, který by si ji měl následně zopakovat i tady. Pokud se Crudupova účast potvrdí, třeba bude mít tentokrát ve filmu větší roli.

Zprávu o Crudupovy přinesly velké hollywoodské zpravodaje, takže jí můžeme důvěřovat. Ale vedle toho se objevila ještě jedna menší zvěst, která hlásá, že by se v The Flashovi mohla na chvilku stavit Wonder Woman. Tvůrci údajně stojí o služby Gal Gadot, a pokud by došlo k domluvě, měla by Wonder Woman ve snímku malou vedlejší roli. S tvrzením přišel server The Illuminerdi a nikdo další zatím tuhle zvěst nepotvrdil. Nicméně je pravdou, že když se vůbec poprvé začalo proslýchat, že Flashův samostatný snímek představí paralelní reality, tak tehdy se také mluvilo o tom, že by se ve filmu Wonder Woman mohl ukázat.

Film bohužel uvidíme, stejně jako další DC filmy, s novým odkladem. Nejnověji bylo datum premiéry stanoveno na 4. 11. 2022. V galerii můžete vidět Barryho tátu.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton by se měl ukázat jako Batman, režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Zdroje: Deadline, The Illuminerdi

Galerie: 7

The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu The Flash: Do komiksového světa DC se má vrátit další známá postava z Justice League | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest