Bleskovky: Uvidíme Morbia podstatně dříve než jsme čekali?

Bleskovky: Uvidíme Morbia podstatně dříve než jsme čekali? | Fandíme filmu
Sony Pictures
Jak proběhne předávání Oscarů, mrazivá novinka Andyho Serkise, matka honí vraha dítěte a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Jak proběhnou Oscary

Oscary zveřejnily další podrobnosti k předávání. Hlavní část opravdu proběhne v historické nádražní budově L.A. Union Station, kde lze mezi účastníky snáze udržovat rozestupy, než v tradičním Dolby Theatre. Tam se budou odehrávat „dodatečné prvky večera“. Dle spekulací by mohlo jít například o pěvecká vystoupení. Předávání proběhne jedině osobně, nikdo nedostane cenu přes Skype. Kdo se nebude chtít nebo moci zúčastnit, za toho cenu převezme Akademie. Pro zajištění maximálních bezpečnostních podmínek se k lokaci bude přistupovat jako filmovému natáčení. Budou panovat přísné hygienické podmínky a povinné bude testování, kdy výsledky budou známé za pár minut a k dispozici bude i speciální tým a testy PCR. Počet účastníků se letos smrskne na nominované, jejich hosty a předávající. Akademie všechny prosí, aby přišli ve slavnostním a aby se podíleli na natáčení medailonku pro téma večera „Na příbězích záleží“. Pro něj by nominovaní měli povyprávět, jak se dostali do tohoto bodu svých životů. (Zdroj: Deadline)

Nový psychologický thriller od autorky Relic

Režisérka Natalie Erika James po pozitivním přijetí thrilleru Relic chystá novinku nazvanou Apartment 7A (Byt 7A). Žádné podrobnosti o snímku zatím neznáme, jen víme, že půjde o psychologický thriller. Relic děsivým způsobem tematizoval stařeckou demenci a ztrácení sebe sama, tak doufejme, že James i svou novinkou tne do živého. Na scénáři se vedle Natalie podíleli také Christian White a Skylar James. Mezi producenty jsou Michael Bay a John Krasinski. (Zdroj: Deadline)

Andy Serkis chystá mrazivou novinku

The Last House on Needless Street je nový román od oceňované Catriony Street, který čerstvě vyšel a už s předstihem si na něj zakoupili práva producenti Andy Serkis a Jonathan Cavndish. Hrdinou románu je Ted, který žije s dcerou Lauren a kočkou Olivií v obyčejném domě na konci obyčejné ulice. Pojí je však nevýslovné tajemství, a když se vedle přistěhuje nový soused, tak co má zůstat pohřbeno mezi stromy za domem, se vrací zpět, aby je pronásledovalo. (Zdroj: Deadline)

Matka mrtvého dítěte honí vraha

Ferocious Wolf je španělský remake israelského thrilleru Big Bad Wolves. Pojednává o detektivovi a matce zavražděného dítěte, kteří spojí síly, aby našli podezřelého po tom, co je kvůli úřednické chybě propuštěný na svobodu. V hlavních rolích Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez a Rubén Ochandiano. Snímek minimálně pro Španělsko zakoupil Netflix, tak snad jej pošle i dál do světa. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Morbius dříve?

Dorazí Morbius dřív, než jsme čekali? Aktuálně je premiéra upírské marvelovky oznámená na leden 2022, ale Tyrese Gibson, který ve snímku hraje vyšetřovatele s kybernetickou rukou, na svém Instagramu píše „Morbius přichází, říjen 2021. Uvidíme tedy Morbia už letos? Plete se Gibson? Mluví o něčem úplně jiném? Vypadá to, že hollywoodská studia postupně nabírají odvahu, tu a tam nějaká premiéra na dřívější termín přesunuta je. Nicméně, dokud nedostaneme oficiální vyjádření studia Sony, berte Gibsona s rezervou, napovídá toho spoustu. U snímku Morbius zřejmě existuje nějaká spojitost s dosavadními Spider-Manovými filmy, i když není přesně zřejmé jaká (jak velká), tak jsme zvědaví, co z toho nakonec vyleze. (Zdroj: Tyrese Gibson)

Foto: Sony

Zdroje: Deadline I, II, III, Bloody Disgusting, Tyrese Gibson

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest