Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově

Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu
Tobias Henriksson
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dále představujeme ostré drama o pádu influencerky, novinku Pedra Almodovara nebo Baltasara Kormakura.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Pedro se vrací

Pedro Almodovar opět spojí síly s Penelope Cruz. Tentokrát spolu natáčejí snímek Parallel Mothers (Madres Paralelas). Snímek je dle Almodovara návratem do světa žen, k mateřství a rodině. Pojednává o důležitosti předků a potomků. Pedrova filmografie vyobrazila mnoho matek, ale ty z tohoto příběhu jsou jiné. Tři různorodé matky si zahrají Cruz, Aitana Sánchez-Gijón a Milena Smit. V hlavní mužské roli je je doplňuje Israel Elejalde. (Zdroj: Deadline)

Krev, pot a lajky

Snímek Sweat pojednává o Sylwii, úspěšné trenérce fitness. Turné běží skvěle, ve stáncích je k dostání DVD s jejím workoutem, značky mají zájem o spolupráci a počet fanoušků na Instagramu stále roste. Stačí ale tři dny, aby mladá influencerka v nesmlouvavě konfrontačním portrétu pochopila, že jí sociální sítě mohou přinést nejen slávu, ale i ztrátu soukromí, intimity i možnosti autentického vyjádření. V hlavní roli Magdalena Koleśnik, režíroval Magnus von Horn. (Zdroj: Variety)

Parta pracháčů ztroskotá na pustém ostrově

Režisér Ruben Östlund (Vyšší moc, Čtverec) natočil během pandemie novinku Triangle of Sandess. Natáčení trvalo 72 dní a probíhalo na opuštěném řeckém ostrově a na palubě jachty The Christina O, která vozila Churchilla, Sinatru nebo Monroe. Občas nebylo zřejmé, zda se natáčení vůbec podaří dokončil, avšak poštěstilo se. Woody Harrelson ve snímku hraje zapáleného marxistu, který je kapitánem výletní lodi pro super bohaté. Jednoho dne se jachta potopí a přeživší, včetně modelky a hvězdného páru, se zachrání na pustém ostrově. (Zdroj: Variety)

Čau lásko, frčím do Thajska

Bastard Love je chystané psychologické drama o potlačené, temné stránce lidského bytí. V centru dění je žena, které táhne na čtyřicet a rozhodne se opustit zkrachovalé manželství - svého muže i dvě děti. Přesídlí do thajské Pattayi, kde společně s jednou Thajkou žije její dědeček. Na místě protagonistka začíná vztah s trans prostitutkou a noří se do temného podbřišku města, kde je možné naprosto cokoliv. Dokonce i předefinovat sebe sama. Snímek zrežíruje Janusz Metz, který společně s autorkou knižní předlohy Kamillou Hegou Holst píše scénář. Natáčet se má v Dánsku a Thajsku. (Zdroj: Variety)

Mexická tradiční vesnice na plátně

Nudo Mixteco je snímek filmařky Angeles Cruz, která má kořeny v původním domorodém obyvatelstvu Mexika. Snímek je zasazený do vesničky v oblasti Oaxaca, kde Cruz sama vyrostla a vypráví tři různé příběhy zasazené do období lokálního svátku. První příběh vypráví o Marii, která se do vesnice vrací kvůli pohřbu své matky, ale je zapuzená otcem kvůli svojí lesbické orientaci. Esteban se vrací z pracovní cesty do Spojených států, jen aby zjistil, že si jeho žena zatím našla někoho jiného. A Toña se vrací, aby zachránila dceru ze spárů strýce, který ji zneužíval jako malou. Vesnice svolává „Sistema de Usos y Costumbres“, komunitní radu, která má rozhodnout o osudu všech zúčastněných, jak je v Mexiku v řadě tradičních komunit stále dodnes zvykem. (Zdroj: Variety)

Další příběh z časů karantény

Režisér Baltasar Kormakur (Everest, 2 zbraně) chystá novinku Touching. Děj je zasazený do roku 2020 a jde o romanci, která se odvíjí napříč světem, na pozadí současných, ale i minulých společenských událostí. Děj se odehrává v současném Reykjavíku a Tokiu a v Londýně 60. let. Film vychází z oceňovaného románu Olafa Olafssona. Natáčení začne v příštím roce. (Zdroj: Variety)

Zdroje: Deadline, Variety I, II, III, IV, V

Galerie: 8

Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu Bleskovky: Woody Harrelson ztroskotá s partou boháčů na pustém ostrově | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest